Thursday, May 24, 2012

Summer colours!?


Nederdel: H&M, Tee: ASOS, Vest: Global Funk, Taske: Blond Accessories.
Det der med farverigt sommertøj er ikke nemt når man skal have sort på, på arbejde hver dag.
Og så er jeg ikke klar til at vise mine utrolig blege ben endnu - bliver ligesom bare værre af alt det sorte!?
Tilgengæld får i lidt farve på billedet i form af mit ny opsatte ur! Det første der er komme op på vægen i lejligheden (udover spejle)..

Men når man ikke kan have farve på tøjet, så må man jo gøre makeuppen lidt mere farverig!
Inspireret af de pink bryn jeg lavede her, synes jeg det kunne være fedt at prøve med en anden farve.
Havde egentlig først tænkt blå fordi vi så havde noget Reflects Glitter jeg kunne spice det endnu mere op med, men så kom jeg til at tænke på min nye læbestift, fra Reel Sexy kollektionen, Heroine. Det er den jeg har brugt til at lave brynene og så min Vibrant Grape øjenskygge.

Tuesday, May 22, 2012

Sephora!


Ved det er lang tid siden jeg sidst har skrevet, men har ikke været helt på toppen. Men det er heldigvis bedre nu. Kan være jeg fortæller hvad der har æret galt på et andet tidspunkt.

Anyway! Nu til noget meget sjovere! Havde fri i dag (i det fantastiske vejr) og synes jeg ville shoppe lidt. Primært for at finde nogle sommer sandaler (hvilket jeg ikke fandt).. Havde heller været ikke været i den nyåbnet Sephora, så tænkte det var oplagt at tage en tur på strøget.
(billeder lån fra Illum)
Hvad der kom med hjem fra det herlige sted!
Hvis man købte for 150kr. fik man det lille plastik "badekar" (som de kaldte det) med i prisen. Mangler pynte ting til mit badeværelse (og at det bliver renoveret..) så tænkte det var ideelt at slå til.
Købte en håndsæbe og 3 små eau de toilette med forskellig duft, så man kan dufte forskelligt hver dag og eventuelt blande sin egen duft. Og så jeg så stod ved kassen røg der også lige en øjnemaske ned i kurven også - den er jeg spændt på at prøve!

Nogle af jer der har æret derinde endnu?

Thursday, May 3, 2012

Spring Green!


 Min forårs grønne makeup i dag. Man kunne se lidt af den på billederne fra tidligere, men her får i et close-up.
Jeg er blevet utrolig glad for de helt naturlige øjne, men med noget pang i øjenkrogen.

Translation: My makeup today. A nice spring green touch. I love the look with a natural eye and then a blast of colour in the hook(?) of the eye.
 

My ears are urban!


 Mine nye hørerbøffer! De kom i lørdag, men har simpelthen haft så travlt med arbejde at jeg slet ikke har haft tid til at tage billeder af dem før nu.
Elsker dem allerede. Lyden er god, de sidder godt også selv om jeg har øreringe i både oppe og nede på øret.
Synes det er dejligt at det kun er den ene side der er ledning i, meget nemmere at have med at gøre. Det seje er så at i den anden side kan man sætte et andet sæt hørerbøffer i så man kan dele sin musik med en ven!

Nu vil jeg smutte ud i det gode vejr og se om jeg ikke kan finde noget nyt lækkert til at have på til konfirmation i morgen!

Translation: My new headphones. They arrived Saturday, but I've been busy at work so haven't gotten around to taking pictures before now. I already love them! But now I'm off to do some shopping in the amazing sunshine!