Saturday, June 30, 2012

Læbestift i brynene?
Har flere gange vist billeder hvor jeg har lavet mine bryn med læbestift. Senest så det sådan her ud.
Jeg lovede June at lave en lille guide til hvordan man gør. Så det gjorde jeg her til morgen inden jeg skulle på job inde på K. Det var faktisk lidt komisk for vi var 3 ud af 6 der havde lavet farvede bryn. Blå, Orange og Pink. Så meget fint ud, og vi havde slet ikke aftalt noget!

Hvordan man gør:
1. Læbestift (Pink Nouveau), Lipliner (More To Love), Blush (Pinch O'Peach) og en skrå pensel (nr. 266).
2. Brug den skrå pensel til at tegne brynet op med læbestiften. (Følg formen på dit eget bryn.)
3. Fikser læbestiften ved hjælp af blushen - brug samme pensel, men tør den af i en kleenex først.
4. Tegn den nederste og inderste del af brynet op med liplineren.

Aaaand you're done! Det er faktisk ret simpelt. I kan også se en video med Nicole T, som er Senior Artist i Australien.
Anywho, jeg hygger på sofaen så resten af looket fra i dag for I nok først i morgen!

Beauty overload.


Alle disse lækre sager kunne jeg hente hos min pakke dealer i går på vej hjem fra arbejde!
Nogle af tingene er nye og andre er faste stjerne i mit toiletskab. Det hele er købt på lookfantastic.com, den bedste side hvis man skal have billige skønheds produkter.

Har forresten fået taget billederne til den how-to jeg snakkede om i går. Så den får I forhåbentlig i aften når jeg er kommet hjem fra job. 

Friday, June 29, 2012

Cleo?


Vores Egyptisk inspireret look fra i dag på jobbet. Nogle mente dog vi mindede om "Find Nemo". Kan godt se at det kunne ligne en fisk, nem Nemo er altså en orange og hvid stribet klovne fisk. Men faaaair nok!
Fik dog også super mange komplimenter på looket. Var også meget Cleopetra agtig i maxikjole og sandaler. Som I nok får billeder af senere eller en gang i morgen.

Kan også afsløre at jeg planlægger at lave en How-to i morgen!

Fetich.


Min makeup fra i går.
Har fået en lille fetich for kombinationen af grøn, pink og blå.
I skal glæde jer til billeder af dagen makeup, som jeg snart skal over på jobbet og lave. Vi har 'lookdag' hver fredag, så der er makeuppen altid lidt mere crazy. Ligesom I så her. Nogle gange har vi et mere specifikt tema, og i dag er temaet historisk makeup, men vil ikke afsløre hvilken del af historien det er fra.

Thursday, June 28, 2012

My Precious.


Som man nok kunne regne ud, udfra dette indlæg, så har jeg fået nyt legetøj! Nemlig et meget fint Nikon J1, i en fin hvid farve. Elsker det allerede. Det er perfekt i størrelsen så man kan have det med over det hele og så tager det lækre billeder. I får lige nogle snapshots fra i tirsdag, som jeg btw slet ikke har pillet ved udover at have sat dem i en kollage. 

Kan slet ikke vente til min ferie, så jeg virkelig kan lege med det. Desuden har Søster lovet at agere fotograf når vi skal på en smut tur til en dejlig storby. Men de planer kan I hører mere om på et andet tidspunkt.

Nu skal jeg i seng! Sov godt derude - når I selv når så langt.

Anderledes?


Nederdel, Glimmer-sko & Hat: H&M, Tee: Asos, Vest: Global Funk.
Anne fra choko afdelingen i Maga-Dullen synes der var et eller andet anderledes ved mig i dag. Hun mente det måske var nederdelen der gjorde det!?
Det sjove er at jeg faktisk havde tænkt mig at have kjole på, men droppede det. Må blive i morgen.
Men hun har jo ret for jeg er jo mere til bukser. Og tror også jeg kan tælle de første 15 par i min garderobe.

Wednesday, June 27, 2012

DIY Tip.


1. Collar, 2. Bracelet, 3. Necklace, 4. Shoes, 5. Candle, 6. Sleeping mask.
En gang i mellem for jeg DIY flips. Og sådan et har jeg lige for tiden. Er faldet over den her hjemmeside med nogle enkelte fine guides. Er helt vild med skoene, kraven og masken. Har længe overvejet at købe en sovemaske, fordi jeg vågner så let når det er blevet lyst udenfor. Så kunne være man skulle lave sig en.
Skoene er bare awesome. Er en fantastisk måde at peppe nogle af sine gamle lidt op!

Hvis I kender til andre lækre sites med massere af DIY må I meget gerne linke til dem i en kommentar.

Overskudsagtig!


Har været total overskudsagtig og lavet tærte til aftensmad her til aften. 
Lavede den med inspiration herfra, dog med bacon i også! Glemte dog at komme salt i fyldet, men den blev nu ret god alligevel. + Jeg har massere til frokost i morgen, og mere til. Tror jeg fryser noget af det ned så jeg har til dårligere tider!

Tuesday, June 26, 2012

Bleached Denim.


Jeans: 5units (Sophia), Top: Samsøe, Skjorte: Tiger of Sweden & Støvler: Topshop.
Denne skjorte var det der også lige kom i baljen tidligere. Den nåede heldigvis at blive tør (med lidt hjælp fra føntørren).
Er virkelig tilfreds med resultatet! Har haft den hængende længe og ikke rigtig fået brugt den, fordi den havde en lidt spøjs denim farve. I kan faktisk se den her, i et virkelig gammelt og ikke vildt fikst outift.
Har kigget efter en lys denim skjorte, men har ikke kunne finde en jeg synes var just right. Det synes jeg den her er! 

Håber I har haft en god aften.
Det havde jeg i hvert fald! Den stod på god mad, "Røvhul" og Just Dance 3 i Nordsjælland.
Nu må jeg hellere smutte i seng. Sov godt derude!

Tie Dye.


I dag er min fridag. Og dette er hvad jeg har været i gang med det meste af dagen.
I sidste uge sad jeg og surfede nye blogs og fald over Guapizimo, som havde fulgt en DIY guide hun havde fundet på AfterDRK.
Eftersom jeg (næsten) aldrig har andet end sort tøj på, tænkte jeg at jeg godt kunne prøve det på et par af mine jeans som jeg alligevel aldrig rigtig fik brugt. 
Kan ikke helt finde ud af om jeg er helt tilfreds med resultatet, men tror lige de skal prøves på før jeg kan bestemme mig. Men først skal de være tørre.

Der røg også noget andet med ned i klor baljen, men det kan I se senere. For hvis den er tør skal den på når jeg skal til Nordsjælland til studenter halløj om snart.

Sunday, June 24, 2012

Tur/retur.


Tee: Just Female, Tank & Støvler: Samsøe & Samsøe, Bukser: 5units.
Skal lige lære mit nye kamera at kende, så I må lige overleve med at min fødder ikke er helt med. Men var det eller nogle hvor jeg ikke havde hele hovedet med.
T-shirten er ny, men skal returneres i morgen - fald et hul i den da jeg kom på arbejde. Hvilket jeg er virkelig ked af, for var den sidste de havde! Bukserne er faktisk også nye. Det er Sophia som jeg har haft før (men de gik i stykker) så har fået dem byttet og valgt den coated udgave i håb om at de så holder til mere.

Bedre kamera betyder også bedre makeup billeder! I kan godt glæde jer.

Havde egentlig håbet på at kunne gå aftentur og have kameraet med, men tror ikke det bliver til noget i det her vejr. Så tror bare det bliver en aften på sofaen i selskab med det andet der var i pakken, nemlig den nyeste udvidelse af Sims 3! 

Saturday, June 23, 2012

Pakke post!


Blev så lykkelig da jeg kom hjem og så en lille seddel i postkassen om at jeg kunne hente en pakke ned i den lokale kiosk.
I får et nærmere kig en anden dag for jeg skal ud af døren (og noget af indholdet skal med) og over til en veninde og hygge evt. med bål efterfølgende.

God Sankt Hans aften til jer alle!

Friday, June 22, 2012

Newspaper nails.


Sådan ser mine negle pt. ud!
Det er lavet med "Vestral White" fra Hey Sailor! kollektionen og så med avispapir som vist i denne guide.
Er faktisk super nemt at lave og ser ret awesome ud.

Nu vil jeg forsøge at tage mig sammen til at bevæge mig ud i det der lorte vejr og blive dejlig våd...

Thursday, June 21, 2012

Pink night sky.


Min makeup fra i dag. Pink og blå er en kombi der bliver brugt for lidt! Er jo faktisk ret fint.

Raffineret.


Shorts & Top: Zara, Støvler: Topshop.
Det var hvad en ældre dame sagde til mig på jobbet i dag. "Hvor ser du raffineret ud!"
Det er sgu ikke så tit man hører det. Ved ikke helt om jeg selv ville kalde outfittet for raffineret!? 

Monday, June 18, 2012

Flying.


Bukser: Gina Trico, Tank: Samsøe, Cardigan: Inwear.
Nåede lige at tage nogle billeder i morges inden jeg tog på arbejde. Ikke alle lige seriøse.
Havde behov for at have noget comfy tøj på med sådan en lang dag på jobbet. Der var ikke rigtig nogen kunder det meste af dagen, så jeg kedede mig utrolig meget! Så meget at der gik total ordens menneske i den. Hvilket nok er grunden til at jeg ikke har fået rydder op herhjemme hvilket ellers var min plan. Må blive i morgen - måske...

Gåtur.


Kan ikke huske om jeg nogenside har fortalt hvor det egentlig er jeg er flyttet hen. Men nu får I det i hvert fald at vide. Bor i KBH Nordvest og synes faktisk her er ret dejligt. Jeg bor i gå afstand til Utterslev Mose, så der var jeg ude og gå tur i går aftes. 

Det er et fantastisk område at gå tur i. Tror det kommer til at blive en lille søndags tradition her henover sommeren med sådan en aften tur. Dog forstår jeg ikke deres placering af bænkene! Hvem gider side og glo ind i en kæmpe busk!?

Så vil jeg sgu langt hellere side ude på den badebro (ved egentlig ikke om man kan kalde det for en badebro når det er en mose?), der ligger gemt inde bag buskene. For hvordan kan man blive i andet end godt humør af den udsigt. Faktisk skrev jeg det meste af forrige indlæg, mens jeg sad og kiggede ud over mosen.
Jeg havde brød med til ænderne, der var dog ikke særlig mange denne gang. Det var en tradition da jeg var mindre og på besøg hos Farmor, at vi skulle ud og fodre ænder. Jeg kan faktisk huske en gang for 'madam and' kom hen og spiste direkte fra min hånd.

Nu skal jeg på arbejde! En kedelig og lang vagt fra åben til luk - øv bøv, men så har jeg fri i morgen!
Ha' en rigtig god dag alle sammen.

Sunday, June 17, 2012

Postkort fra nær og fjern?


For noget tid siden var der en periode hvor jeg var helt stille her på bloggen. Jeg forklarede det ikke nærmere, men sagde at det kunne være I ville få en forklaring på et tidspunkt. Det tidspunkt er nu kommet.

Som I allerede ved er jeg fornylig flyttet hjemmefra (hvilket jeg er super glad for). Da jeg var yngre led jeg dog meget af hjemve, så i starten var det svært. Med ved hjælp af daglige telefonsamtaler med min søster kom jeg oven på igen. Dette var dog tilbage i marts. 
Det hele kom tilbage da min bedste veninde tog ud og sejle med et skoleskib. Jeg havde længe vidst at hun skulle afsted, men regnede ikke med at det ville være noget problem. Har før skulle undvære hende i næsten 3 måneder hvor hun gik på skole i England.
Jeg havde desværre ikke mulighed for at være med til 'store vinke dag' og sige rigtig farvel. Den aften da hun var taget af sted, slog det mig at jeg først ville se hende igen til september. Jeg vidste ikke hvor vidt vi ville have mulighed for at snakke sammen. Da jeg vågnede næste morgen var jeg helt nedtrykt og jeg endte også med at bryde sammen i gråd på arbejdet. Det gentog sig 3 dage i træk, hvor jeg ikke rigtig kunne forklare nogen inklusiv mig selv hvad der rigtig var galt, og hvorfor jeg ligepludselig begyndte at græde. Tog på forlænget weekend hos forældrene i Nordsjælland, så jeg ikke skulle være alene i lejligheden. Det hjalp heldigvis at være der lidt og føle sig helt tryg igen.
Men det var jo heller ikke en holdbar løsning. Så efter at have snakket meget med min mor og søster om det (og min læge som til gengæld ikke var til meget hjælp), har jeg (forhåbentlig) fundet en holdbar løsning og er på toppen igen.
Og jeg håber virkelig det holder for Biw (bedste veninde) har i dag skrevet at det godt kan være hun tager ud og sejler igen umildbart efter hun er kommet hjem til september. Men har lovet søster at tænke positivt, og ikke være ked før Biw har taget en endelig beslutning.

Efter den lange smøre får i lige et billede af de postkort jeg har modtaget fra hende so far. Hun har nemlig lovet et sende en (næsten) hver gang hun er i havn.


Nu vil jeg prøve at koncentrere mig om den der fodboldkamp.
I må have en fantastisk aften!

Goodies.


Lad mig lige starte med at sige at jeg elsker mit job!
Alle disse lækre ting er hvad man for ud af at være til den årlige firma sammenkomst (kick off!) med efterfølgende fest og overnatning på Hotel Bella Sky. Det var en mega fed dag med underholdende foredrag fra Vivienne McKee og senere en meget lærerig masterclass med Senior Artist Lesley K., fra Irland.
Om aftenen var der fest med Arabian Nights tema, og hvis I er heldige får I et billede af mit outfit på et senere tidspunkt...

Billeder er forresten taget med instagram hvor I nu også kan følge mig (SufisWorld).
Håber I har en god weekend derude.

Saturday, June 9, 2012

Back in Black.


Mit outfit fra i går.
Langærmet Samsøe basic tee med Asos Jersey vest udover. Perfekt her til forsommeren - ikke for varmt, men heller ikke for koldt.
Derudover er det min nye jakke fra Vila. Havde besøg af nogle veninder i onsdag, hvor den ene havde den fantastiske jakke på. Som jeg bare også måtte eje!

Har kigget efter en god overgangs jakke længe, og denne er virkelig perfekt.
Den kan findes lige her, hvis nogen skulle være interesseret.

Nu vil jeg iføre mig jakken igen og tage på arbejde. Håber I får en god lørdag derude.

Friday, June 8, 2012

Pink-y 2.0


Denne gang med virkelig pink(!) bryn!
Det er Viva Glam Nicki + "Magenta Madness" Pigment.
Da jeg kom på arbejde lavede jeg lige så pink læber, så vildt cool ud. Og der var mange der lige skulle kigge en ekstra gang.
Der var den mest fantastiske ældre herre! Han kiggede på mig og sagde at det var en fantastisk læbestift jeg havde på (jeg troede først det var det at bryn & læber matchede han gjorde lidt grin med..), han kom så tilbage da han var på vej ud og fortælte mig nærmest hele sin livs historie om at han var transvestit og at han virkelig lagde mærke til hvordan vi ser ud når han kommer forbi.

I får lige et close-up af øjnene. 

Thursday, June 7, 2012

Overwhelmed and Frankly Scared as Hell!


Min makeup fra i dag.
"Lucky Green", "Dynamic Duo 3" (Reel Sexy) & "Naval Blue" (Hey Sailor!)

Wednesday, June 6, 2012

Krøl-top!


Et billede fra i lørdags hvor jeg var i byen med nogle af pigerne fra arbejdet.
Havde leget lidt med krøller i håret.
Makeuppen består af limited + pro produkter fra MAC, man skal jo udnytte det når man ikke skal på arbejde!
Den gule 'liner' er "Primary Yellow" Chromaline med lidt "Chrome Yellow" Eyeshadow over.
Nærbillederne af makeuppen er rimelig sløret, så dem vil jeg skåne jer for!