Tuesday, July 31, 2012

Naturally fake..

Tror måske de her vipper er mine nye favoritter når det stadig skal være naturligt! Man kan jo næsten ikke se at de er der. Optimalt! Havde faktisk et par kunder der blev helt overrasket da jeg sagde at jeg havde falske vipper på (lyder altså federe på engelsk - Fake Lashes!). Det er by the way nr. 33.


Bling Bling?

Fik disse fine øreringe af de dejlige piger fra jobbet i går. (Og en lille smule chokolade - det kender mig sgu for godt!)


Monday, July 30, 2012

Weekend #4


Denne weekend har været rimelig begivenhedsrig! Startede med at tage til spontant til Nordsjælland fredag efter arbejde for at spise middag og forældrene - er sgu rart at have lånt Mama's bil, den skal dog afleveres i aften. Lørdag stod på IKEA tur og sushi med søster (ligesom sidste weekend).. Fik ikke kun købt ting til boligen, men også The Box(!) - Sex & The City (ofcourse) til kun 300,-! (Kan købes i Føtex til de interesseret) Er faktisk allerede halvvejs gennem anden sæson - det er jo addictiv! Søndag startede med kage-bagning og efter jeg troede at jeg godt kunne kysse en tur til Grønkoncert farvel gik jeg en lang tur på Nørrebro og købte togo kaffe og bager lækkerier. Endte med at komme til (min første) Grønkoncert alligevel - en fra arbejdet havde et billet tilovers. Var der først lidt sent, men nåede at hører lidt af Malk de Koijn og selvfølgelig den altid fabelagtige Liam! Og han spillede oven i købet min all time favorite - Du Gør Mig.
Nød også hans selskab i mine hørerbøffer på cykelturen hjem.

I må have en fantastisk mandag!


Sunday, July 29, 2012

Gavekort..


1. MatchBox, 2. Timber Cap, 3. Plaid, 4. Charm, 5. Vase, 6. iBox, 7. Pude, 8. Robot.

Nu er der ikke lang tid til jeg (endelig) får min nye sofa. Fordi Bolia har været tripple så lang tid om at levere sofaen som først lovet får jeg et gavekort til dem når jeg har fået sofaen. Men så skal man jo finde ud af hvad man skal bruge gavekortet på.. Disse er lidt af det jeg har kigget på, på hjemmesiden. Jeg elsker små opbevarings æsker. Jeg ender altid med at fylde dem jeg crap, men det er en anden side af sagen. Plaiden ville faktisk passe fint i den nye sofa. Det ville puden også, men har jo allerede syet nogle selv..

Har fået bagt kage til i morgen, men mangler dog stadig glasuren. Og det bliver desværre ikke til Grønkoncert for mig i år alligevel.. Til gengæld har jeg fået lagt vasketøj sammen og ryddet op. Regner med en lang gåtur senere.


Midnight in Copenhagen.


Tog dette fine billede dag jeg cyklede hjem langs søerne ved midnat i går aftes. Synes I skulle have lov til at nyde synet også. Havde en fantastisk aften med pigerne i går. Den stod på god mad fra Lé Lé, hvidvin, tøsesnak, grineflip, tudetur og godt selskab. Det bliver sgu mærkeligt ikke at skulle arbejde sammen med de dejlige damer mere..

Nu skal jeg en smut i Døgnnetto så jeg kan bage kage til i morgen!
Senere på dagen står den på grønkoncert.
God Søndag!


Saturday, July 28, 2012

Krydreurter og børnehjørne..


Har været et lille tur i IKEA med søster i dag. Fik nye lamper til sengebordene. Har kigget efter et par siden jeg flyttede, og fandt endelig nogle. Den kan findes her i forskellige farver, havde faktisk overvejet den grønne og pink, men hvid passede lidt bedre i mit soveværelse. Hvor I lige får mit lille børnehjørne at se, med build-a-bear bamse og Jack Sparrow legomand!
Fik også købt nogle urtepotte skjulere - så mangler jeg bare flere krydreurter til at komme i dem!

Nu skal jeg afsted til hygge med nogle veninder med god mad og vin.
I må have en rigtig god lørdag aften!Friday, July 27, 2012

Dollface?


Dukke/Tegneserie inspireret look fra arbejdet i dag.
Sådan så det ud på papir. Synes næsten det er pænest. Men sådan er det jo nogle gange.
Et lille close-up af øjnene. Ikke min bedste liner, men har haft lidt hævede øjne på det sidste.

I dag var sidste dag jeg skulle lave lookdag på jobbet. Og så skulle det jo være 'one to remember'!
På mandag er nemlig min sidste dag, før jeg rykker til nye jagtmarker! Dog stadig MAC og stadig på en counter, bare nyt, større og bedre!

Nu vil jeg smutte i seng og håber på at opvasken tager sig selv over natten. 


Tuesday, July 24, 2012

Puppy eyes?


Dem der kigger med på Instagram har sikkert allerede set dette, men tænkte jeg lige ville lade jer alle se de.
Der er et facechart jeg lavede på jobbet for noget tid siden. Var lidt for at prøve en ny måde at lave øjnene på og så lege lidt med shading (lys & skygge) af ansigtet. Er selv godt tilfreds og synes det ser meget realistisk ud.

Hvad siger I?


Monday, July 23, 2012

New kid?

Jeans & Skjorte: Tiger of Sweden, Tank: Samsøe, Tee: A Question Of, Sneakers: Addidas.
Sådan havde jeg klædt mig i går da jeg mødte søster til sushi og bio tur inde i byen. Tee'n er faktisk en gammel gave fra den dejlige søster. Der står "New kid on he blog" på printet - derfra overskriften. Hun gav mig den i julegave for et par år siden hvor jeg lige var begyndt at blogge.
 Det er sgu ret lækkert at kunne vise et outfit som ikke bare er all black (selvom jeg jo ikke kan undvære farven helt..)!

Er det creepy hvis jeg overvejer at gå tur på kirkegården i aften?


Weekend #3

Denne udgave af weekend er præget af spiselige ting.
Min weekend startede først lørdag aften, efter job, med hjemmelavet pizza (dog købe bund). Senere lørdag stod den på kølig hvidvin og godt selskab til housewarming hos en veninde. De andre tog i byen, men jeg havde jo som tidligere nævnt en frokost date om søndagen med søster. Vi mødtes ved Palads og så cyklede vi ellers til der hvor søster havde bestemt sig for at vi skulle spise. Nemlig på Sticks 'n' Sushi på Gl. Kongevej. Vi har en tradition med at tage ud og nyde sushi en gang i mellem og det var længe siden sidst. Derefter gik vi en tur ned af strøget og kiggede butikker (dem der nu havde åbent). På vejen tilbage mod Palads gik turen forbi Candy Mega Store. Har altid svært ved at begrænse mig når det kommer til bland-selv-slik (vi købte over 1kg slik tilsammen). Og så tilbragte vi ellers 3 timer i mørket i selskab med Batman!


Sunday, July 22, 2012

Don't look up..

Tee: Gina Trico, Jeans: 5Units, Blazer: MbyM, Støvler: Topshop.
Outfit fra i løbet af ugen. I tirsdags I think. Er jo svært at kunne huske hvornår man har hvad på, når det altid er sort.
Havde dog ikke (kun) sort på i dag da jeg var på forkost date med søster. Men det får I at se på et andet tidspunkt. Havde nemlig kameraet med og fik søster til at agere fotograf - igen.


Day & Night..


Dette er den makeup jeg havde på i går på jobbet. Det er lavet med "Phloof!", "Neo Nebula" og en lille smule "Nocturnelle".
Lige et herligt billede, så I kan se makeuppen fra jobbet ordenligt. Funny face & glasses!
Og man kan virkelig tydeligt se at når man er nærsynet vil ens øjne se mindre ud når man har biller på. Bare prøv at kig lige ved kanten af brillerne! Ser jo lidt freaky ud.
Da jeg så skulle til housewarming om aftenen hos en veninde, gav jeg den lidt mere gas med makeuppen. Det er samme look hvor jeg bare har givet den noget ekstra "Nocturnelle", lidt "Carbon" og så tilføjet en lille liner!

Nu vil jeg gøre mig klar til at smutte på frokost date med søster og senere en tur i bio. 
I må have en fantastisk søndag og husk at nyde det gode vejr!


Saturday, July 21, 2012

Splash!


De der følger mig på instagram (sufisworld) har allerede set et mindre rent billede af min seneste neglelaks leg.
Så det på en blog for noget tid siden (kan ikke huske hvilken så kan ikke give jer et link). Det er lavet med et sugerør!

Basicly det man gør er at lægge en lag lak på helt almindelig vis og lader det tørre. Så vælger man den lak man vil lave splash-effekten med og dupper et sugerør i (den guide jeg så, skrev at man skulle bruge et lille et af slagsen, men jeg brugte altså et almindelig et og det gik fint) og puster det ud over neglen - brug en avis som underlag(!!) for det griser lidt. Og så et lag topcoat tilsidst and you're done!
Det jeg har brugt er "Vestral White" (fra Hey Sailor!), "Nightfall" og "In the Dark.. Purple" (den ene lilla negl), som alt sammen er fra MAC ofcourse.


Hvis jeg helt selv kunne vælge...

Så havde jeg dette på idag på arbejde. Eller ville nok smide jakken når jeg var kommet frem, men ville sgu gerne have den på non-the-less! Og så tror jeg, jeg skal kigge efter et billigt alternativ til sneakersne når turen går til London..

Nu vil jeg smutte i job, I må have en god weekend.


Friday, July 20, 2012

Movie night?


Var lige et smut forbi TP inden arbejde i dag. Og kom vist til at købe lidt film med hjem...
Men fik altså hele 7 dvd'er for 330kr.! Den gang jeg var lille kunne man næsten ikke få 2 for den pris!
Havde egentlig tænkt mig at jeg skulle se en af dem her til aften, men så kom jeg til at se Monster-In-Law på TV2 i stedet for. Men nu kan I da se lidt af min (voksende) film samling, og den ene af mine super cute Monstre.
Lige nu hygger jeg med det nye Costume og Live fra Bremen. Og dem af jer der også følger med på Instagram (sufisworld) vil vide at jeg har leget lidt med neglelak. Men det kommer I til at se mere af i morgen, for har pt. neglelak lidt ud over det hele..

Håber I har en god fredag aften!


Thursday, July 19, 2012

All black and floral at the same time?


Vest: By Malene Birger, Tank: Samsøe, Jeans: 5units, Stiletter: H&M.
Dette var hvad jeg endte med at tage på til begravelsen i går. Men elskede søster nåede lige at skyde et par billeder af mig inden det hele startede. Mens makeuppen stadig sad perfekt og humøret var højt.
Det var en virkelig smuk(!?) begravelse som min onkel stod for (han er præst - og det er faktisk ham der har døbt mig). Efter var der kaffe, kage og der blev delt gode minder. Jeg havde overvejet om jeg skulle rejse mig og sige et par ord, men tror det ville havde endt med at jeg ikke kunne få et ord frem på grund af tårer. Lige nu kan jeg bare ikke forholde mig til at det hele er slut. Følte mig helt tom inden i da jeg gik i seng i går.

Nu ligger hun i hvert flad sammen med Farfar, og man kan jo håbe på at vi ses igen. Det ved jeg hun ville tro på.


Tuesday, July 17, 2012

Alternativt..


Bukser: Gina Trico, Tee: Asos, Blazer: MbyM, Sko: H&M.
Er hvad denne outfit post er. Gad ikke lege med selvudløseren i går morges.
Derfor får I disse herlige billeder. Kan især godt lide det i nederste til højre (der ligner det nemlig at jeg har lange ben)!
Praktiserende Casual Monday - jeg var alligevel alene på counteren hele dagen.

Nu skal jeg tilbringe dagen sammen med nogle fantastiske MAC mennesker og se på nye kollektioner! Det er altid en lækker måde at tilbringe dagen på. Plus der er altid god mad til frokost og kage til kaffen!

I må have en fantastisk dag!


Monday, July 16, 2012

Om en måned..

Så sidder jeg og hygger i London med søster! Vi har nemlig bestilt en forlænget weekend (eller det er egentlig 4 hverdage, men altså) til den fantastiske by. Har kun været der rigtig en gang før og det er vist omkring 7år siden. 
Glæder mig helt vildt til at hygge og shoppe bare mig og søster!

Så hvis I har nogle lækre steder man bare skal se i London må I endelig sige til!
Gider ikke alle de der almindelige seværdigheder - dem har vi set en gang..


Weekend #2

Har nu konstateret at jeg vil gøre Weekend til en tilbage vendende ting her på bloggen. Derfor får I her 4 billeder fra min weekend, ligesom i sidste uge.

Har igen hygget i Norsjælland. Bare mig og Lillebror. Lørdag aften stod på Bezzerwizzer og Daim is (inden Lillebror tog i byen med gutterne - og jeg gik i koma). Fik ikke gået nogle søndags tur i går, men til gengæld kørte jeg en lille aften tur  med kalechen nede da jeg skulle hjem fra Nordsjælland (er sgu rart at kunne låne mors bil!). Da jeg så kom hjem i går aftes, fik jeg (endelig) hængt det første op på min væg! Havde egentlig tænkt at de skulle i rammer, men de var lidt dyre i Posterland og har ikke kunne finde nogle der passer, så nu blev det pt. uden rammer!

Håber I alle har haft en god weekend.


Sunday, July 15, 2012

It's a touchy subject..

Der er så mange tabuer og blog-land har en tendens til at blive lidt upersonligt..
Men nu bliver det altså meget  personligt. Om død og ødelæggelse.. Eller egentlig kun død.
Min farmor gik bort torsdag eftermiddag. Hun blev indlagt i mandags og var ikke ved bevisthed resten af tiden. Mine søskende og jeg var på hospitalet for at besøge hende mandag aften (som faktisk var Lillebrors fødselsdag). Vi har vidst at det skulle komme i noget tid, men man er jo aldrig klar til at miste en. Slet ikke sin yndlings Farmor. Det var været hårdt og jeg har tudet en del den sidste uge. Det har især været hårdt fordi Biw (besteveninden) ikke var været til at komme i kontakt med og forældrene lige var taget på ferie (de kommer hjem i morgen - 2 uger før tid). Ved ikke hvad jeg skulle gøre uden Søster og Lillebror. Lillebror og jeg så hende ligge i kisten i går sammen med Onkel. Ved ikke helt om det var en god idé eller ej, men var egentlig lidt rart at se hende ligge der helt stille og rolig. Jeg er ved at have vennet mig til tanken, om at hun ikke er hos os mere. Og selv om det stadig er hårdt og jeg kan tænke på et eller andet og så lige pludselig stortude, så ved jeg at hun har det bedre nu. Og jeg ved at hun altid selv har troet på at man komme et bedre sted hen når man forlader denne verden. Det gør det en lille smule mere lettere at acceptere. Time heals all wounds.
På onsdag skal vi alle i kirken og Farmor skal ned ved siden af Farfar.

Hvad tager man egentlig på til begravelse?
Skal det være all black!? Det er jo alligevel det jeg har på til hverdag...


Vil du gøre mig lykkelig?


Og hvis den skulle blæse dig forbi Bloglovin' ville jeg blive rigtig glad. Hvis du klikker på billedet skulle du gerne være på rette vej. Og hvis du også vælger at trykke på 'Follow' knappen, så bliver jeg ovenud lykkelig! 

Saturday, July 14, 2012

Bubbles!


Looket fra i går på jobbet. Dem der har fulgt lidt med kan måske genkende det? Det er nemlig lavet udfra et af de facecharts jeg lavede for noget tid siden.
Synes selv det blev utrolig fint, og ligesom jeg havde i tankerne da jeg lavede facechartet.