Friday, August 31, 2012

Ladylike & Krøller..

Kjole: Forever 21, Cardigan: Sparkle & Fade, Clutch: Black Lily, Sko: Ash.
Nåede lige at få et enkelt godt billede af mit outfit til søsters fødselsdag - så ville mit kamera ikke rigtig samarbejde..
Har seriøst haft skoene på næsten hver dag siden jeg kom hjem fra London. De er så fantastiske at have på. Er spændt på om jeg kan have dem på i en hel dag på arbejdet, men det kommer jo an på en prøve.. Måske det skal være på mandag når jeg skal tilbage fra ferie. Bliver egentlig ret godt at komme i gang igen..

Nu bliver jeg snart hentet - skal nemlig tilbringe noget af weekenden i Nordsjælland.


Thursday, August 30, 2012

Finally!

Som jeg jo før har skrevet om så skulle min badeværelse laves om i tirsdag. Har været planlagt siden jeg flyttede..
Så det er fantastisk at jeg nu faktisk har plads til alle mine beauty ting, der hvor jeg faktisk skal bruge dem..
Her kan I se hvordan det var før og hvor fint det er blevet. Før var det eneste sted jeg rigtig kunne have noget stående, var på hylden under spejlet. Og det er altså ikke nok for sådan en som mig (også selv om jeg ikke har min makeup derude). Nu har jeg fået mange flere hylder og en skab hvor jeg kan gemme ting væk i også. Skal have købt nogle så kurve, som jeg kan have på hylderne ved skabet, hvor jeg kan have nogle forskellige småting. Skal bare lige finde de rigtige først..
I får lige lidt close-up af detaljerne og også et lille kig på hvilke hudpleje produkter jeg bruger til dagligt.

Nu skal jeg gøre mig klar ting endnu en fødselsdag. I dag fylder min søster nemlig år og det skal jo fejres!


Tuesday, August 28, 2012

All New, All Black..

Jeans: 5Units, Top: Forever 21, Cardigan: Sparkle & Fade (Den jeg snakkede om her), Sko: Ash, Clutch: Black Lily.
Sådan så jeg ud i lørdags da jeg var til fødselsdag. Man er vel arbejds skadet så var all black. Har jo snart ikke andet end sort tøj, så kan være svært ikke at have det på.. Skulle selvfølgelig flashe nogle af de nye ting fra London. Cardiganen er som sagt ny og det er toppen også. Synes toppen er så fin med dens lille detalje ved halsen. Det var faktisk min fantastiske veninde Sofiya der fandt den og sagde at den skulle jeg altså bare prøve! Og tak for det da, for havde slet ikke set den da jeg gik og kiggede. Det er den første ting jeg ejer fra Forever 21, men ikke det eneste der røg med hjem derfra...
Og så lige et close-up så I kan se detaljen på toppen. Den er så fin, og det at man ikke rigtig behøver have halskæde på!

Pt. sidder jeg og venter spændt, mens VVS manden er i fuldsving med at ordne mit badeværelse!
Vil I se før og efter billeder?


Monday, August 27, 2012

Big Blue Eyes..

Har jeg desværre ikke. Ej, er sgu glad for mine Grøn/Grå/Brune øjne! Men jeg elsker stadig farven blå. Især når det kommer til makeup. Hvilket egentlig er sjovt for det er en farve der skræmmer mange når det kommer til øjenskygge.. Til bonus kan jeg faktisk fortælle, at min første øjenskygge nogensinde var blå. En fin lyseblå en..
Makeuppen er fra i lørdags hvor jeg var til fødselsdag. Jeg legede med nogle af mine pigmenter. De er perfekte til at lave smokey eyes med fordi kan man tone dem så nemt. Det er desværre nogle farver der er udgået.. Måden jeg har lavet det på er lidt ligesom jeg viste her for laaang tid siden. Elsker looket med smokey eyes og nude læber. Så fint!


Weekend #8

Fredag startede, som jeg jo har fortalt, med hygge på Café Sommersko med søsteren og Biw. Super hyggeligt. Og fordi jeg blev ved med at gabe da vi var et smut i H&M (købte ikke noget), bestemte vi os for at vi lige skulle en tur i Candy Mega Store, så jeg kunne få en indsprøjtning af sukker. Så der var fredagsguf for alle pengene om aftenen (til en værdi af 64,- ... ). Lørdag var jeg til fødselsdag hos en veninde og gammel kollega. Super hyggeligt med god mad og druk spil og alt hvad der ellers hører til! I går var mine forældre fordi til frokost for også at hjælpe mig med nogle ting til mit badeværelse - det skal nemlig laves lidt om i morgen (Er så spændt!). Det endte også med en lille tur i Ikea fordi der var noget vi manglede (alt for mange mennesker - har flok ikke noget bedre at lave på en søndag!?). Efter forældrene var kørt mod Nordsjælland igen, gik jeg i gang med en total rengøring af badeværelset (har jeg nemlig ikke gjort i det halve år jeg nu har boet her..).

Skal lave noget idag som jeg ikke har gjort i lang tid. Hvis I er heldig for I lov til at hører mere senere..  Stay tuned!


Sunday, August 26, 2012

Look Ma' no ... shoulders!

Jeans: Tiger of Sweden, Tank: Samsøe & Samsøe, Trøje: Topshop, Clutch: Black Lily, Sko: Ash.
Var ude og spise frokost med søster og Biw i fredags. Super hyggeligt. Vi spiste på Cafe Sommersko og kiggede lidt på butikker. Jeg flashede London køb. Det er de nye sneaks, trøjen og clutchen (dog ikke købt i London).

Nu skal jeg til at gøre klar til at forældrene kommer til frokost.


Friday, August 24, 2012

All that glitters...

Jeg har leget lidt med en af mine nye lakker - Girl Trouble som er en metallisk rosa - og min nye 3D glitter. Glimmer neglen er lavet ved først at lægge et almindelig lag lak og så drysse glimmer over og så overlak ovenpå for at holde på glimeren. Da jeg havde lagt almindelig lak på de andre negle synes jeg der manglede noget.. Så  prøvede jeg at dyppe lidt glimmer på neglene på hver side af glimmer neglen, så der var lidt mere sammenhæng. Glæder mig til at lege mere med glimeren!


Thursday, August 23, 2012

You got mail..

Dem af jer der også kigger med på facebook ved at jeg har fået pakker i dag! Jep i flertal.. Den første pakke blev leveret i morges - så tidligt at jeg stadig lå i sengen (Man bliver helt glad for at bo på 2. så man lige kan nå at smide noget tøj på inden man skal stå face to face med pakkemanden!). Det var en pakke med indpakning inden i..
Nemlig indpakning til mit elskede kamera! Fik egentlig en taske med til det da jeg købte det, men bare ikke den originale. Og den fine body case skulle selvfølgelig være pink. Den er så fin og jeg er allerede glad for den, det eneste minus er at man skal fjerne bunden når man skal have hukommelses kortet ud, men det er jo til at leve..
Den anden pakke hentede jeg i eftermiddags. Jeg havde set på FB at Black Lily havde nedsat deres online udsalg yderligere. Og så skal man jo bare liiige kigge! Har længe overvejet clutchen og når den så var sat ned til 150,- og der kun var ca. 6 tilbage kunne jeg jo ikke dy mig! Og når jeg alligevel skulle betale fragt måtte bæltet også lige med i pakken..

Nu vil jeg fordybe mig i min bog ... igen.


On the stairs.

Jeans: 5Units, Top: River Island, Cardigan: Sparkle & Fade, Blazer: Inwear, Sko: Converse & Taske: Blond Accessories.
Som jeg lovede på FB i går aftes får I her endnu et outfit fra London. Det er fra om onsdagen, hvor vi har ude for at få Fish 'n' Chips & mojitos. Måske mojito'n skyld at det øverste billede ikke er helt skarpt.
Cardiganen er min yndlings - har faktisk købt en lignende på turen. Men den kommer I nok til at se i et senere outfit.


Wednesday, August 22, 2012

Facebook!?

Så er bloggen på facebook! Find den og 'like' lige her.. Bum!


Choccywoccy...

Lige overfor MAC butikken lå Choccywoccydoodah. Vi købte ikke noget selv om det var fristende. Men synes alligevel I skulle have lov til at se billederne! Synes sgu der er imponerende at man kan lave sådan nogle ting i chokolade..


Tuesday, August 21, 2012

From Ash(es) to Ash(es)..

Jeg skrev jo igår at jeg skulle lege med skosværte..
Købte disse babys i London. Havde egentlig overvejet dem fra Isabel Marant, meeeen det var lidt for dyre hvis jeg skulle have dem i helt sorte. Og ville jo gerne have nogle wedge sneaks.. Så da jeg så dem er fra ASH, kunne jeg ikke dy mig!
Hvis man nær studere billederne ovenfor kan man godt se at disse heller ikke er helt sorte, men at læderet er bleget nogle steder.. Dem jeg forelskede mig i var egentlig helt sorte, men de havde kun disse tilbage i min størrelse. Den fantastiske ekspedient prøvede med noget sort skosværte (på et andet par) om man kunne farve skoene med det, og heldigvis virkede det. Så efter at have købt noget ordenligt skosværte, jeg gik i gang med at pudse dem godt og grundigt..
Og jeg er ret tilfreds med resultatet! De er blevet mere skindende sorte end før og ikke bleget nogle steder.

Nu vil jeg hoppe i skoene og gå mig en tur!


MAC Attack!

Som I nok har kunne gætte jer til udfra de andre indlæg om London, og især dem der følger på instagram (sufisworld), så er der blevet købt en del makeup. Det er man jo nødt til at gøre når det er billigere og man kan få specielle ting!
Der hvor der blev brugt flest penge på makeup var i MAC's Pro Store, som ligger i Soho. Helt præcis på Fouberts Place, som er en sidegade til Carnaby Street. Der kan man nemlig få Pro produkter som man kun kan få meget få steder. 
Dette er hvad der røg med hjem. (Hovsa..) 6 af de nye lakker som, som sagt kommer til DK i starten af september. 7 nye pensler (eller kun 3 af dem jeg ikke har i forvejen men altså). Noget som jeg nok skal fortælle mere om på et andet tidspunkt, nemlig en 3D Glitter! En toilettaske trio, som er gennemsigtig, så man kan holde styr på hvad der er hvor.. En Pro Palette til blush (havde allerede nogle jeg kunne sætte i). Nogle forskellige Chromagraphic Pencils, nogle Pearlglide Pencils og et par  pensel etuier (de rør linerene & penslerne står i) som gør det nemmere at have tingene med.
Noget af det der ikke blev købt i Pro Store'n var denne lækkerbisken! Den var nemlig udsolgt. Men heldigvis havde de den i en af de andre butikker vi var forbi. Nemlig den så kaldte Carry All. Den er så praktisk, med spejl så man kan se hvad man laver + plads til alt det vigtige (og alt det man egentlig ikke behøver). Jeg dog mest tænkt mig at bruge den når jeg skal lave photoshoots.. Ellers bare til at opbevare den makeup jeg bruger mest (ligenu er det nemlig i en pose + en toilettaske).


Monday, August 20, 2012

Hyde Park.

For at I ikke skal sidde og kigge 1000 billeder igennem fra London på en gang, så har jeg delt dem op i små temaer. 

Temaet her er (som I måske har gættet udfra titlen) Hyde Park. Vores hotel lå lige ved parken, så man skulle jo være et skarn hvis man ikke lige var ovre og gå en tur. Ville ønske vi havde parker af samme kaliber herhjemme. 
Her sad vi den første dag og ventede på at vi kunne få vores hotel. Vi tog nemlig fra DK med et meget tidligt fly, så efter vi havde fået en omgang English Breakfast bevægede vi os mod hotellet og satte os i parken med hver vores bog.
Da vi om torsdagen havde museums dag var det nemmere (og billigere) at gå tværs gennem parken end at skulle tage undergrunden til de museer vi gerne ville se. Og når vejret var lækkert så var det jo ikke nogen straf.
Synes også I lige skulle se det her herlige billede af 2 gartnere på arbejde. Man kan jo tydeligt se hvilken side de har været ved. Godt nok noget værre pille arbejde, men parken skal jo holdes pæn, så nogen skal jo gøre det.

Nu har jeg en pizza dej der skal rulles ud.


Weekend #7

Denne weekend har været lidt mærkelig, for jeg har ikke rigtig følt det var weekend. Måske fordi Go' Morgen DK er begyndt at sende i weekenden(!?!?) og fordi jeg kom hjem fra London natten mellem fredag og lørdag. Lørdag blev tilbragt på sofaen (lige med undtagen da jeg var nede i Netto. Om aftenen lavede jeg Chanel negle og så dvd (hvorfor er der aldrig noget godt i tv fortiden?). Søndag startede med vask af de nye køb fra London. Min mor har nemlig lært mig at man skal vaske sit nye tøj inden man bruger det. Pga. kemikalier og andet hyggeligt der kan være i tøjet. Var dog lige ved at det ikke kunne lade sig gøre. Åbenbart var der nemlig kun 1 ud af 3 maskiner i vaskekælderen der virkede og skærmen man skal logge ind på for at 'låse' maskinen op var 7 timer bagud og ville ikke lade mig logge ind. Maskinen ville dog heldigvis gerne lade mig vaske. Nogle af solskinds timerne i går blev brugt på et patchwork tæppe med en masse blade (både danske og engelske) og med en mælkesnitte (eller har fået mere end én i løbet af dagen). Aftenen blev sluttet af med en tur på Europa for at spise middag med bedsteveninden, inden hun igen skulle ud på skibet.

Håber I derude har haft en god weekend også.
Nu skal jeg lege noget sort skosværte!


Sunday, August 19, 2012

Haute Couture..

Tilbage i starten af måneden så jeg nogle lækre negle hos BeautyJunkies. Det var fra Chanels Haute Couture show. Virkelig fine negle med sølv og lyserød. Jeg havde ikke nogen sølv lak på det tidspunkt, men sådan en  kom der med hjem fra London. Og den skulle jo prøves. Så efterlignede neglene i går aftes. Dem der følger på instagram (sufisworld) har måske allerede set et lille billede af dem. Synes selvresultatet blev ret fint. 
Sølv lakken hedder "Discothéque" og er en af de nye MAC lakker der sommer til DK d. 8. september.

I skal nok få at se alt hvad jeg har købt af lækkert makeup i London snart.


Saturday, August 18, 2012

Foodporn!

Har så mange lækre madbilleder at jeg synes de fortjener et indlæg helt for sig selv! So here goes..
Mandag aften, efter vi have været fordi hotellet med kufferterne og kigget lidt på butikker, skulle vi jo have noget at spise. Min søster var blevet anbefalet Prezzo ved Piccadilly Circus. Det var sgu også rigtig god italiensk mad! Med åben stenovn og parmesan der blev revet over pastaen når man havde fået serveret det ved bordet. Jeg fik en lækker salat med varmt røget laks og søster fik hendes favorit form for pasta nemlig tortellini med pancetta (bacon) og fløde. 
Tirsdag, efter vi havde taget billeder, bestemte vi spise på Wagamama inden vi skulle i biografen. Man går aldrig galt i byen med Wagamama! Og så er til at betale. Vi bestiller altid nogle (ender altid med 3 forskellige) side dishes, denne gang var det Edamame bønner, Ebi Katsu (yndlings frityrer rejer) og Gyoza (dampede kyllinge dumplings). Søter fik Yasai Pad-Thai (med tofu - ad bad..) og jeg fik Teriyaki Chicken Donduri. Virkelig lækkert. Og man skal jo prøve noget nyt - plejer ellers altid at få det samme når vi er på Wagamama her hjemme.
Onsdag, efter at have shoppet og hygget med min veninde Sofiya, blev vi enige om at vi ikke gad tage langt fra hotellet for at få aftensmad. Så det blev Island, som var en del af et andet hotel omkring 100m fra vores. Det så egentlig meget fancy ud, men var ikke vildt dyrt. Vi flottede os og fik drinks inden maden (fordi vi skulle vente på bord). 2 gange mojito, en regular og en med hindbær. Og man har jo ikke rigtig i England med mindre man har fået Fish 'n' Chips! Så det fik vi - på den lidt sofistikeret måde. Vi opdagede noget kaldet Mushy Peas (grønne snask), som jeg skal prøve at lave selv sometime..
Torsdag var museums dag! Vi spise i resturanten på Natural History Museum, efter vi havde kigget på dinosaurer. Vi fik hver sin pizza (de så nemlig virkelig lækre ud i menuen). Jeg fik pepperoni (all time favorit pizza fyld) og søster fik en med parmaskinke og rucola. Det var den eneste dag vi fik varm frokost og kold aftensmad. Om aftenen var det nemlig klassik hurtig ferie mad - i hvert fald klassisk i vores familie. Nemlig baguette med gedeost og parmaskinke - fik vi altid minimum en gang når vi var på ferie til Frankrig med forældrene back in the days. Det skal ofcourse være den bløde gedeost..
Fredag spiste vi i lufthavnen. Vi fik begge Southern Fried Chicken. Rimelig lækkert. Og så var det faktisk næsten billigere end vores morgenmad i Kastrup da vi skulle afsted.
Mmh, alt den snak om mad gør mig helt sulten. Må hellere få lavet noget aftensmad!