Sunday, September 30, 2012

Insta-Beauty..

Instagram er sgu en god ting når man keder sig lidt og mangler inspiration.. Alle billederne er fundet hos @makeupartistsmeet. Og der er mange mange andre lækre i blandt. Så hvis I ikke har noget bedre at lave denne søndag aften så prøv at tage et kig. Der er ikke meget af det der er 'hverdags agtig' men det er virkelig  lækkert alligevel!


Friday, September 28, 2012

Prikker oppe og nede..

I går var jeg ude i Field's og lægge makeupper på diverse folk. Vi har nemlig et event kørende derude denne weekend, med vores nye kollektion Styleseeker. Vi kommer også til at have det inde på Kgs. Nytorv fra på mandag af. Det er hvor man kan komme ind og booke en tid til at få lagt en øjenmakeup med nogle af de nye farver. Så kig evt. forbi hvis I skulle have lyst! Der er vist stadig nogle ledige tider hist og her. Om ikke andet så bare for at se kollektionen - for den er altså lækker!

Min egen makeup var også lidt inspireret af kollektionen, med lidt lækker liner hvor jeg legede lidt med prikker inder 'vingen' på det ene øje og over på det andet! Elsker at lineren ikke er sort men bordeaux i stedte.

Anywho nu skal jeg ud af døren og ind på jobbet!


Thursday, September 27, 2012

Om at blive gammel...

Man kan godt se på min ønskeliste at jeg er flyttet hjemme fra. Det er ligesom lidt mere 'voksen' ønsker!
Mælkeskummer & Stempel kande fra Bodum, Caféglas fra Rosendahl (til at drikke min lækre stempelkande kaffe af), Aalto vase (man er jo ikke rigtig voksen før man har en!) i æblegrøn, stavblender (så jeg kan lave lækre supper til vinter - og den her matcher min kitchenaid i farven!), Frem Living wallsticker, Miss Raford (ring), Miss Ellywell (ørering med vedhæng) og Miss Ellegood (fjer ørering) fra Line&Jo, og så kan man jo altid bruge et gavekort eller 2!
(Kunne ikke lige overskue alt det der link sjov så google må være jeres ven hvis I bliver fristet af nogle af tingene!)


Wednesday, September 26, 2012

Back to the 80's!

Hvis I følger på instagram (@sufiswold) eller så indlægget i går aftes så ved I godt at jeg er blevet klippet! Der er sket lidt både med farven, men også med selve klipningen. Jeg sidder jo bare og aner ikke hvad i al verden manden (min frisør) har tænkt sig at gøre (Det fantastiske ved at være hårmodel - eller...). Synes det er blevet meget fedt! I får mere at se senere..

Anywho! Makeuppen (som egentlig var det det skulle handle om)! Der skulle være massere farve på. Synes det ser lidt 80'er agtig ud! Ret herligt. Farverne der er brugt er Steamy, Freshwater og Passionate.


Tuesday, September 25, 2012

Gennemblødt..

Så meget for at skulle være hårmodel og få sat håret fint, når man så skal cykle hjem i ekstrem regn bagefter...


Monday, September 24, 2012

Reminder..

Would you be so kind, og like bloggen på Facebook
Så ville jeg blive rigtig glad!

Jeg skal til at have overtøj på, min mor kommer nemlig snart og henter mig! Der er nemlig familie middag i Nordsjælland i aften. Bliver super hyggeligt. Og Lillebror skal ud spørges om studie og en muligvis kæreste..
Og så vil jeg håbe at der er flere like's på FB når jeg kommer hjem igen! 


Weekend #12

I teorien er min weekend ikke rigtig slut endnu - jeg har nemlig også fri i dag! Men for mig vil weekenden altid være Lørdag/Søndag (og så lige fredag aften).. Sidstnævnte blev tilbragt i selskab med søster, god mad, cupcakes (dem der følger på instagram (@sufisworld) ved hvorfra..) og Vild med Dans! Alt sammen forgik i søsters seng - det er nemlig ved den hun har tv'et stående. Vi endte dog begge med at falde lidt i søvn mens der var Live fra Bremen, men nåede at se hvem der røg ud.. Lørdag blev der bare slappet helt af med hygge på sofaen med Sims på computeren (det er sgu et rart spil hvor man kan styrer alt og alle, når man ikke rigtig føler man har kontrol i sit eget liv). Søndag forsøgte jeg at finde ud af hvilken farve mine negle skulle have, men det kunne jeg slet ikke finde ud af - så de har bare fået lidt klar lak. I går aften kom bedsteveninden så forbi til god gammel dansk mad (frikadeller med brun sovs (som jeg lige skal blive bedre til at lave) og kartofler) og med havregryns kugler til dessert. Som om havregryns kuglerne faktisk aldrig blev til kugler med bare blev spis direkte fra skålen! Bedsteveninden er faktisk først lige gået - hun sov nemlig på sofaen.

Nu vil jeg putte lidt længere ned under dynen her på sofaen og nyde at jeg stadig kan slappe lidt af, inden det hele går løs igen i morgen. I morgen har jeg nemlig planer hele dagen, helt fra alt for tidligt til jeg ved ikke hvornår om aftenen..


Saturday, September 22, 2012

I nattens mulm og mørke..

I disse dage er det gang i noget der hedder Inside Out 2400 her hvor jeg bor. Det er basicly billeder af folk der bor i blokkene som bliver projekteret op på bagenden af blokken. Disse billeder tog jeg til i torsdags da de skulle afprøve det hele (har aldrig set så mange mennesker ude op vejen om aftenen på samme tid!), hvor liiiige skulle se hvad det gik ud på (og jeg alligevel skulle ned med skraldet). Det var egentlig ret sjovt at se hvem der ellers bor her.

Tog disse fine billeder i går aftes da jeg cyklede hjem fra søster. Vi havde egentlig snakket om, at vi begge havde overvejet at tage billeder af skibet, men ikke fået gjort det. Så jeg tog en pause midt på broen og fiskede kameraret frem fra tasken! Det ser altid så fin ud når man cykler over Langebro om aftenen.. Skibet gør det bare endnu finere!

Nu vil jeg nyde min fridag!


Thursday, September 20, 2012

Cake?

Der er så mange der har lavet kollager med forskellige billeder på væggen med tiden. Og nu er jeg en af dem! Det er på væggen i mit køkken, jeg har længe overvejet om der skulle hænge noget på den, men har ikke rigtig kunne bestemme med. Derfor blev det denne løsning - nem at lave, og nem at lave om igen! Købte 4 postkort i papir afdelingen på jobbet i dag, som jeg synes var fine. Det sidste er fra Afrika. Har egentlig 3 mere i samme stil som er sat i ramme, men har ikke rigtig kunne finde ud af hvor de skulle hænge og hvordan. Overvejer at købe nogle rammer næste gang jeg er i Ikea og så lave det til en mere permanent kollage væg. Ideen var egentlig fra en af mine veninder, da jeg viste de 3 billederne.

Det lille bord nedenunder er faktisk et avestykke. Fra min Tip Oldemor (eller jeg har fået det af min Bedstefar), som også hed Sofie. Det er et sybord, hvor man kan løfte 'låget' og så er der små rum nede i. De små rum trænger dog til nye låg, men ellers er det i rigtig fin stand. Elsker den kontrast det er til mine ellers sorte/hvide møbler. Overvejede at male det, meeen!


Wednesday, September 19, 2012

2 Toned..

Hvis I også kigger med på facebook eller instagram (@sufisworld) har I allerede set et billede af makeuppen fra i går. Men hvis I ikke kigger med der skal I jo ikke snydes! Synes der skulle ske noget sjovt gad ikke rigtig have så meget på øjnene og havde tidligere set et billede af en der havde lavet bryn i pink/orange og tænkte jeg ville prøve noget ligende.


Tuesday, September 18, 2012

A dash of purple!

Min makeup fra i lørdag som lovede. Bare noget helt stille og roligt med lidt lækker lilla liner under øjet. Det er en af dem jeg købte i London. "Designer Purple" Pearlglide Eye Liner. Den er så fin og så lækker i farven. En ny favorit!


Monday, September 17, 2012

Salmiakki!?

Når jeg keder mig (eller bare ikke har noget bedre at foretage mig) synes jeg det er sjovt at lave 'test dig selv'-tests!
De er aldrig særlig seriøse, men ret herlige. Og nogle gange tænker man "Oh, but how!?" med de resultater man får ud af det.. Eksempelvis som at jeg er Salmiakki chokolade (men jeg kan ikke fordrage lakrids..). Beskrivelsen er måske rigtig nok, men stadig synes det er lidt komisk. I kan selv finde ud af hvilken slags chokolade I er, lige her. I må gerne dele resultatet!

Nu bør jeg tage mig sammen og være lidt produktiv her til aften. Burde...


Weekend #11

Denne weekend startede rigtig dejligt med en kort vagt på jobbet. Og da jeg så kom hjem lå der en seddel om at jeg kunne hente en pakke nede i kiosken! Så jeg satte kartofler og gullasch over så det kunne stå og hygge sig, mens jeg gik ned og hentede fangsten.. Selv om fredag ikke bød på meget arbejde, så tog det lidt revanche dagen efter. Lørdagen startede nemlig med Disney Sjov (man er vel stadig lidt et barn) hvorefter jeg igen cyklede mod jobbet. Søndag startede med at jeg fik rengørings flip (hvad fanden skal man ellers lave når man vågner før kl. 7 på en søndag og ikke kan sove igen!?) og inden kl. 12 havde jeg ryddet op, støvsuget, vasket gulv, vasket op, ren gjort komfuret og ordnet badeværelset. Og får lige at toppe det husmor agtige af så gik jeg også i gang med at bage. Kunne dog ikke bestemme mig for om jeg ville lave havregyns cookies eller kokostoppe - hvad gør man så!? Man laver da begge dele. Sluttede den produktive dag med en omgang pasta med kødsovs foran TVet. Havde egentlig planlagt at gå tidligt i seng, men var somewhat stadig ikke træt..

Nu skal jeg (alt for tidligt) afsted på jobbet. Vi har nemlig status i dag så skal være der allerede kl. 7..
Meeen jeg er væbnet med kager! Så håber det bliver hyggeligt alligevel trods tidspunktet.


Sunday, September 16, 2012

Beautiful on the inside (and outside).

Dem som følger med på instagram (@Sufisworld) vil vide at jeg fredag havde fået en pakke med nogle forskellige skønheds produkter. Som altid købt på LookFantstisk. Der var både nogle gamle kendinge og nogle nye medlemmer til familien.
Var egentlig fordi jeg var løbet tør for min Redken Hårkur (en af dem i hvert fald). Så den skulle selvfølgelig med i kurven. Var også ved at være low på min nye showergel (som jeg elsker duften af!). Havde brug for en ny børste (kan ikke huske hvornår jeg købte den gamle..), men endte med at købe to! En 'styling' børste fra Paul Mitchell og en 'Wonder Brush' som skulle være god til at toupere med (og rede det ud igen) fra Vogetti. De er faktisk ret gode begge 2.  Børsten var ikke de eneste fra Paul Mitchell (er blevet ret glad for det mærke). Har været utrolig glad for min hårspray, så tænkte at jeg ville prøve nogle af de andre stylings produkter derfra. Havde egentlig også bestilt noget shampoo og balsam derfra, men det har der åbenbart været problemer med for de er stadig ikke blevet sendt.. Håber bare at de snart får det!
Noget andet nyt der kom med var det første produkt jeg nogensinde har haft fra Jurlique! En rigtig lækker maske! Det er lang tid siden jeg har haft en god ansigstmaske og fordi min hud har spasset lidt ud på det sidste synes jeg, jeg havde fortjent en god en! Og den er altså virkelig lækker - prøvede den i formiddags.. Fordi der var en deal om at man kunne få lidt rabat hvis man købte for over 100£ (og jeg var på 97£) kom der også lige en pakke Korres Wipes i kurven.

Det var vist lidt af en smøre!
Nu vil jeg lave noget mad og nyde det sidste af min weekend (inden jeg skal alt for tidligt op i morgen!).


Saturday, September 15, 2012

Slikhår..

Jeans: 5Units, Tank: Samsøe & Samsøe, Blazer: MbyM, Sneaks: Ash.
Dette sæt er ved at være en klassiker når jeg ikke helt ved hvad jeg ellers skal have på. I går valgte jeg dog at folde bukserne lidt op så man kunne se sneakersne bedre. Har nemlig fundet ud af at jeg sagtens kan holde ud at have dem på, på arbejde. Især en dag om i går hvor det ikke var langtid jeg skulle være det. De er så behagelige.
I må desværre undværre nærbilleder af makeuppen, for det regnede da jeg cyklede hjem. Og efter jeg havde taget disse billeder kom jeg til at ødelægge lineren. Til gengæld har jeg lige taget billeder af den makeup jeg lige har lagt. 

Nu skal jeg afsted mod jobbet igen!


Friday, September 14, 2012

Efterårs Agtig.

Make-uppen fra jobbet i går. Skulle alt for tidligt afsted og kameraet manglede batteri, så I får kun close-up denne gang. Måske I får mere af looket fra i dag. Må se hvordan det ser ud når jeg kommer hjem - skal nemlig først lave det når jeg kommer der over i dag. Har en dejlig kort vagt i dag, kun 5 timer - det er lige til at overskue! Og så på en fredag!

I må have en fantastisk dag.


Thursday, September 13, 2012

(Not so) quick bearkfast!

Jeg sad og stenene opskrifter på Skinnytaste i forgårs. Jeg faldt over en opskrift på "Overnight Oats" hvilket jeg aldrig havde hørt om gør. Og hvad gør man så - man googler det! Synes det lød spændende og det skulle jo prøves. Brugte dog opskriften her, frem for den på Skinnytaste for synes den virkede nemmere..

2/3 cup mælk
1/2 cup havregryn
1/2 Græsk yoghurt
Lidt kanel.

Mere skal der ikke til. Det skal bare blandes sammen og stilles, tildækket, i køleskabet natten over. Mit stod i ca. 8-9 timer og blev ret godt. Tror jeg vil prøve at skifte kanelen ud med evt. noget vanilje næste gang. Og måske en lidt mindre potion.
Man kan bruge hvad man vil ovenpå. Frugt, müsli & sirup(som jeg) eller hvad man nu har lyst til. Skal prøves igen.

Hvis I er gode kan I jo faktisk nå at lave det klar til i morgen!


Wednesday, September 12, 2012

Nailed it!

Nu har vi endelig fået de nye lakker på jobbet! Og så skal man jo finde på noget sjovt at gøre med dem..
Har fundet inspirations billederne ovenfor lige her, for der er massere seje negle designs at finde. Har egentlig overejet om man skulle prøve at få lavet negle hos en professionel.. Evt. gele negle da neglene på min højre hånd har det med at flække på alle leder og kanter. Nogle af jer det kender et godt sted i KBH (som helst ikke er alt for dyrt)?


Tuesday, September 11, 2012

It's all about the tools!

For noget tid siden, da jeg viste mine køb fra London, spurgte søde Vanessa hvilke pensler der er must-haves for mig. Og det her er så dem! Hvis jeg virkelig skulle vælge hvilke jeg ikke kunne leve uden - for elsker jo alle mine pensler!
I får lige en lille beskrivelse af dem og hvad de skal/kan bruges til. Fra toppen..

#188 - En mellem duo-fiber pensel (kombi af natur og syntetiske hår). Rigtig god til foundation & cremeblush.

#187 - En stor duo-fiber pensel. God til mineral pudder (og almindelig pudder for den sags skyld), da den både kan få pudderen til at være let dækkende (ved at bruge de hvide hår) og mere dækkende (ved at bruge de sorte hår).

#168 - En stor skrå pensel. Perfekt til bronzer eller blush.

#224 - En blød blending pensel. Den er rigtig god til at bruge til concealer under øjnene fordi den kan tone det rigtig pænt ud.

#286 - En lille duo-fiber pensel. Også rigtig godt til concealer, men også rigtig god til øjenskygger (især mineral øjenskygger).

#242 - Shader pensel. - Den kan egentlig bruges til lidt af det hele. Den er ret god til cremede produkter, så som ens base under øjenskyggen.

#204 - Vippe pensel/børste. Det er egentlig ligesom en mascara børste uden farve på. Man kan bruge den til enten at børste sine vipper med efter mascara så de ikke klumper, eller til rede sine bryn igennem.

#266 - En lille skrå pensel. Rigtig god til eyeliner, men også ideel til at tegne bryn op med.

#217 - Blød blending pensel. God til at tone øjenskygge ud med, eller hvis man bare vil have en let lag øjenskygge på.

#239 - En eye shader pensel. Perfekt til øjenskygge, især når man gerne vil have 'pakket' lidt mere farve på.

#219 - En pencil pensel (lyder herligt!). Den er ret god hvis man gerne vil have farve på mindre områder. Også god til at lægge skygge under øjnene. 

#212 - En flad eyeliner pensel. Den er rigtig god hvis man gerne vil have sin blyants eyeliner helt tynd, men også hvis man gerne vil tone lineren ud.

Jeg vil dog lige sige at hvilke pensler man bedst kan lide er meget personligt. Jeg kan for eksempel nogle gange godt lide at bruge min #168 til mineral pudder også. Så prøv jer frem og leg lidt med det. Der er ingen regler for hvor de skal bruges.
Det vigtigste er at man huske at vaske sine pensler! Ellers holder de ikke så længe, plus det ikke særlig hygiejnisk hvis man lader være. De skal gerne vaskes med en mild shampoo en gang om ugen. Man kan også bruge en pensel rens når man har brugt sine pensler - især godt hvis man bruger forskellige farver på øjnene (også behøver man ikke vaske dem så tit).

Så! Det var da også lidt af en smøre.. I må endelig skrive hvis I har nogle spørgsmål!