Wednesday, October 31, 2012

A little something special..

Når man har fødselsdag skal man forkæle sig selv! Og nu er det godt nok over en uge siden det var min dag, men som jeg skrev her havde jeg jo bestilt en lille gave. Jeg fik en sms i forgårs om at den kunne hentes hos min lokale pakkedealer.
Dem som følger på instagram (@sufisworld) har allerede set den fine æske den kom I. Nu får I at se hvad var inden i..
Denne fine Rosewood clutch er nemlig min fødselsdags gave fra mig, til mig! Og jeg elsker den allerede. Indviede den i går da jeg var på arbejde, og den skal også med ud i dag når jeg skal mødes med søster inde i byen og hygge.
Her kan I se lidt af detaljerne. Den er egentlig lidt mørkere i farven i virkligheden end de billeder jeg havde set på Adax webshop, men det er jeg næsten kun glad for. Tror den vil blive brugt flittigt, for det er plads til at det vigtige + lidt ekstra!

Nu må jeg heller få overtøjet på og clutchen under armen og se at komme ud af døren.
Hyg jer!


Monday, October 29, 2012

Weekend #17

Fredag havde jeg tidligt fri fordi jeg havde været på kursus, men da jeg kom hjem kunne jeg ikke lade vær med liiiige at kigge lidt på noget til arbejdet (Synes jeg minder mere og mere om min mor på det punkt). Lørdag stod den på job fra morgenstunden, normalt ikke den bedste start på weekenden, men når man kan cykle turen i høj solkind er det altså ikke helt slemt. Lørdag aften blev tilbragt i stil med fredagen, dog denne gang med en spand Rutebiler i skødet! Søndag blev også tilbragt på jobbet, og kom så sent hjem at jeg ikke kunne overskue at lave ordenlig mad, men stadig gerne ville have noget varmt = Havregrød (med smørklat og sukker)! Spiste jeg altid til morgenmad da jeg var lille.

Hvad har I lavet i weekenden!?


Sunday, October 28, 2012

All smoked up.

Ved godt der har været lidt stille de sidste par dage, men har været på kursus og haft lidt travlt med arbejdet. Så er for det meste bare gået i koma foran tv'et når jeg så er kommet hjem. Men det er sgu meget rart egentlig for det er jo noget jeg elsker at lave. Og I skal glæder jer til at se de ting jeg har set på kurset! Det bliver en lækker julekollektion!
Et smokey eye jeg have på en gang i sidste uge. Det er faktisk kun en farve på øjenlåget - der bare er tonet godt ud op mod brynet. Farven er en af mine yndlings når det skal være smokey, "Scene" hedder den og er sådan en fin grå/blå farve. Neden under øjet legede jeg med lidt grøn, som jo er min all time fave farve! Det er "Lucky Green". Så fint med kun 2 farver! Nogle gange når jeg går amok så ender jeg jo med at have omkring 7 forskellige øjenskygger på...
Og så lige et hvor man kan se hele ansigtet. (Og nej jeg er ikke nøgen på billedet selv om det ser sådan ud!)

Nu skal jeg til at lægge noget mere makeup! Skal nemlig til at gøre mig klar til at tage på job igen..
Håber I har en god weekend der ude og ikke arbejder lige så meget som mig.


Wednesday, October 24, 2012

Ups..

Køber I også fødselsdagsgaver til jer selv? Det gør jeg! Tror det er min Mors 'skyld', hun gjorde det nemlig altid da jeg var mindre. Hun har det også med at købe julegaver til sig selv fra "julemanden".. Har fantisk selv gjort det samme en gang. Da jeg så Marchémarché's tilbud i sidste uge hvor man kunne få halv pris på Adax var jeg virkelig fristet. Så nu er min fødselsdagsgave til mig selv i år, en Stine Goya x Adax taske! Kan I mon gætte hvilken, der er på vej til mig?


Gaveregn!

Dette er så høsten efter fødselsdagen! Det mest er faktisk ting fra ønskelisten. Stavblenderen fik jeg af forældrene og er en fancy en af slagsen (desværre ikke pink, men den er sej alligevel)! Stempelkanden var fra Søster og hendes bedste veninde. Mælkeskummeren var egentlig ikke en gave, men eftersom Mor og Far aldrig bruger den synes de lige så godt jeg kunne 'låne' den. En anden bonus gave fra Mor var de lækre læder luffer fra Peak, manglede nemlig nogle varme vanter til når jeg skal cykle på arbejde. Bedsteveninden gav mig den fine To Do wallsticker, som jeg faktisk har ønsket mig siden før jeg flyttede. Lillebror gav mig café glasene fra Rosendahl (så når jeg får min julegave skal der ryddes ud i mine kopper). Kogebogen er fra nogle af veninderne, eller de gav mig egentlig en anden bog som jeg allerede har så byttede den til denne fine kogebog (som vil passe til den før nævnte julegave..). Det er sgu rart at få gaver! Og de fleste er allerede taget i brug.
Så skal man bare til at lave en ny ønskeliste til jul - den har Mor nemlig allerede spurgt efter!


Tuesday, October 23, 2012

Fødselsdagen!

Eller vi starter egentlig med aftenen inden selve fødselsdagen.. Nemlig da jeg havde nogle veninder på besøg til middag.
Fik ikke taget mange billeder, men sådan er det jo når man hygger i godt selskab! Dem som følger på instagram (@sufisworld) ved at jeg lavede kage allerede om formiddagen. Det var nemlig en cheesecake, så den skulle have lang tid til at køle ned i køleskabet efter den var blevet bagt. Det var første gang jeg prøvede at lave cheesecake, men tror ikke det bliver sidste gang! For nøj(!!) hvor var den god! Der blev pakket gaver ud og efter desserten hyggede vi med EGO (både 'rigtigt' og på mobilen) og lærte hinanden bedre at kende. Det var nemlig ikke alle der kendte hinanden i forvejen..
Selve fødselsdagen startede mærkeligt, det er nemlig første fødselsdag hvor jeg ikke bor hjemme hos forældrene. Der var ingen der vækkede mig med fødselsdag og M&M's før morgenmaden (har været tradition hele min barndom).. Havde ikke selv fået købt nogle M&M's jeg kunne spise inden brunch med søster - så blev noget god mørk chokolade i stedet! Fik ikke taget mange billeder under brunch (havde travlt med at spise). Fik kun taget et med mobilen som I så her. Brunchen var faktisk noget min søster havde fået i fødselsdags gave fra en veninde, som hun var så dejlig at dele med mig. Det var på Café Moccador på Frederiksberg med brunch buffet. Efter vi havde spist cyklede vi mod Zoo hvor vi skulle mødes med Lillebror, Far & Mor. Vi var dog i god tid så vi fik set mange dyr der blev fodret før de andre kom. Vi havde egentlig planlagt turen for at vi kunne se den nye Arktiske ring som de er ved at lave, men de var desværre ikke blevet færdige.
Efter vi havde kigget på dyr i nogle timer tog vi til Tivoli hotellet. Mig og søster cyklede - og vi var turbo(!), vi ankom nemlig samtidig som de andre, der ellers tog bilen. Efter vi have fået nogle bobler og skålet, blev der igen pakket gaver ud. Det er altså mærkeligt at skulle gøre på en restaurant.. Som I kan se har jeg fået i hvert fald én af de ting jeg ønskede mig! 
Vi havde bedt om et bord i 'den japanske afdeling' hvor man sidder på gulvet, det er en herlig måde sidde på. Det skulle udnyttes at Mor & Far betalte, så vi fik virkelig meget lækkert mad. Vi startede med lidt forskellige små retter, hvorefter vi fik en Four Meal Drive Big (den største menu de har) med massere lækker sushi og så have vi også valgt lidt sticks ved siden af. Vi sluttede af med en omgang stempelkaffe og næsten én af hver af deres forskellige desserter (dog hele 3 små Creme Brulée)! Har ingen anelse om hvor meget det blev, så ikke regningen, men det har ikke været billigt!

Havde en fantastisk dag og fik nogle lækre gaver, som I nok skal få lov til at se flere af!
Regner med at indvige en af gaverne senere i dag, når jeg får en veninde på besøg..


Monday, October 22, 2012

På repeat.

"For du ved selv hvad du er værd 
Du er ikke guds gave til nogen mand nej du er meget mere"

Elsker denne nye L.O.C. sang. Kan hører den på repeat uden at blive træt af den! Synes også lige I skulle lytte til den.


Weekend #16

Denne weekend har været fantastisk! Fredag startede jeg med at handle stort ind på vejen hjem fra arbejdet.. Jeg skulle nemlig have veninder på besøg i lørdags til lækker fødselsdags middag. Vi spiste god mad, jeg fik gaver og vi spillede EGO. Det var virkelig hyggeligt! Søndag skete der masser af ting! Startede fødselsdagen med brunch med søster. Herefter gik turen til Zoo hvor vi så en masse forskellige dyr blive fodret. Dagen blev afsluttet i selskab med resten af familien med lækker sushi og lækre dessert hos Sticks'n'Sushi på toppen af Tivoli hotellet. Alt i alt en fantastisk fødselsdag!

I skal nok få mine gaver at se snart!
Og så kan det være der kommer et indlæg med flere billeder fra fødselsdagen en af dagene..


Saturday, October 20, 2012

M.I.A.

Som nogle af jer nok ved så har jeg fødselsdag i morgen, så der kommer ikke til at være meget aktivitet her på bloggen resten af dagen eller i morgen. I dag får jeg piger på besøg til lækker mad - hvis I følger med på instagram (@sufisworld) vil I vide at kagen allerede er i ovnen! Selve dagen i morgen skal der hygges med søster og resten af familien!

Håber I får en god weekend derude - ved min i hvert fald nok skal blive fantastisk!


Thursday, October 18, 2012

No. 48

Sådan så jeg ud i går da jeg tog på arbejde i går! (Så nemlig ikke sådan ud i mere end en time da jeg først var kommet derover, fordi vi skulle 'træne' og der var en af de andre der skulle lægge makeup på mig.) Jeg elsker looks som dette hvor der egentlig ikke er så meget på øjnene, men så er det læber og bryn der er i fokus. Og så er fake lashes jo altid fantastisk! Disse nr. 48 kunne gå hen og blive mine nye favoritter. Tror jeg ville have svært kun at holde mig til ét par vipper..


Wednesday, October 17, 2012

Purple rain..

Endelig får I et makeup billede! Har haft travlt på det sidste og haft problemer med øjnene - igen! Men nu er det forhåbentlig ovre nu. Dette er min makeup fra jobbet i går. Lilla er en af mine yndlings farver! Så det er heldigt, at det også passer så fint til det grønne i mine øjne. I morgen kan I få at se hvad jeg havde på da jeg tog på arbejde i dag.


Monday, October 15, 2012

Madglad!

På søndag blev jeg gammel! Det betyder at der skal nydes god mad og godt selskab på lørdag - og at jeg skal have gaver! Men den der gode mad skal jeg jo ligesom selv lave.. Sidder pt. og forsøger at finde ud af hvad jeg egentlig skal lave af mad til tøserne. Her har jeg fundet lidt inspiration fra Skinnytaste.com - en virkelig lækker mad blog (tror måske jeg har nævnt den før). Har dog allerede bestemt mig for desserten, men det er så også det eneste.. Det skal nemlig være cheesecake!

Har I nogle lækre ideer til hvad jeg skal lave af mad?
(ja ja, rime kan jeg skal også!)


Weekend #15

Så er weekenden ovre. Selv om min weekend aldrig rigtig begyndte. Har nemlig arbejdet alle dagene - også i går! Fredag efter arbejde blev jeg hentede af søster, hvorefter vi skulle hygge til kulturnatten. Vi havde egentlig kun én ting vi skulle nå, og det var at se vores fætters udstilling. (Hvis I skulle have lyst kan man vist stadig se billederne i 3huset oppe på 1. sal.) Efter vi havde været forbi udstillingen og sagt hej til de andre familie medlemmer der var gik vi en tur op mod rådhuspladsen og fik lune spanskrør. Og fordi jeg faktisk aldrig havde været inde på Rådhuset skulle lige ind og så hvad der foregik. Der var et kæmpe kort af KBH hvor man kunne finde der hvor man bor og sætte en lille sticker - og det skulle mig og søster selvfølgelig! Lørdag efter arbejde gik jeg i koma på sofaen med dyne, kleenex og bland-selv slik, som vi også købte fredag. Jeg er nemlig så 'heldig' at jeg er blevet forkølet. Søndag var jeg iført regntøj både på vej på arbejde og også da jeg skulle derfra - hjem til min sofa og dyne ligesom lørdag aften! Tror jeg samlet har sovet i 27 timer hele weekenden..

Ikke den mest spændende weekend, men det håber jeg næste weekend vil veje op for - der har jeg nemlig fødselsdag!
Nu skal jeg i sving og se at få gjort mig klar til endnu en dag på jobbet..


Monday, October 8, 2012

Mega misundelig!

Er hvad min søster bliver når hun læser dette.. Hun vil nemlig meget gerne have mega mussel stel fra Royal Copenhagen. Og det er netop hvad jeg lige har bestilt i julegave fra arbejdet. Vi har fået valget mellem 5 forskellige ting og de andre 4 var lidt fesne (håndklæder, sportstaske og andet gøgl  så der skulle ikke megen tænke tid til for at bestemme mig for hvilken gave der skulle være min! Ville egentlig helst have det i sort pt. men det blå er sgu også rigtig flot + min mor har lige argumenteret at jeg så kan kombinere dem med nogle af de andre pang farver senerehen. Og eller vil mor gerne have dem i fødselsdagsgave hvis jeg ikke selv er glad for dem - tror jeg dog ikke sker og tror ikke søster ville være tilfreds hvis mor fik dem i stedet for hende.. Sidste år kunne vi ikke selv vælge, men der var gaven var lækker alligevel, nemlig et ur der er blevet brugt næsten hver dag lige siden. Nu skal jeg bare vente til det bliver december.. Er jo kun om 2 måneder..


Weekend #14

Weekenden startede med pakkepost fredag, med nye ting fra jobbet. Ting fra nye og gamle kollektioner - det er altid lækkert med ny makeup! Lørdag blev brugt på jobbet iført mit elskede tylskørt. Det struttede så meget at jeg rev nogle af øjenskyggerne ned når jeg gik bag ved disken. Heldigvis var jeg i fuld gang med at lægge makeup på folk, så var ikke meget bag ved disken. I går blev der slappet af. Og så skal man jo udnytte at man ikke skal have sort tøj på når man har fri (det eneste sorte jeg havde på var min jakke) og skal ned og handle. Efter en (næsten impulsiv fri) tur i Netto, blev der set Better Off Ted (super herlig serie by the way) og bagt boller. Hyggelig weekend, men glæder mig allerede til i morgen, hvor jeg igen har fri. Glæder mig dog ikke helt til næste weekend hvor den står på arbejde alle dagene.. Den tid den sorg!
Håber I også har haft en hyggelig weekend.


Sunday, October 7, 2012

Look into my eyes..

Så har jeg endelig haft tid til at kigge billederne af min makeup fra ugen der er gået. Og man kan sgu godt se at jeg har haft travlt med at skulle ud af døren. Så det er ikke mange af dem der er blevet gode. Men lidt har også ret.
Makeuppen fra i tirsdags var inspireret lidt af den nye kollektion vi kører event på, nemlig Styleseeker

Dem der følger på instagram (@sufisworld) har allerede set dette look fra i torsdags. Jeg var lidt goth agtig den dag. Og lavede endda også mærkelilla læber da jeg kom ind på jobbet (hvilket jeg også da jeg skulle i Fakta på vejen hjem).

Nu vil jeg slappe af og nyde min fridag, inden en ny (forhåbentlig ikke helt så travl) uge starter.


Thursday, October 4, 2012

Uncut.

Et lille fraklip fra en omgang outfit billeder i sommers, som jeg synes jeg ville dele med jer. T-shirten jeg har på, på billedet er desværre blevet misfarvet og ikke hvid længere. Snarere svag lyseblå fordi nogen synes det skulle bruge maskinen i vores fælles vaskeri til at farve noget af deres tøj og ikke kører en ekstra vask bagefter... Virkelig belastende!

Har haft lidt travlt med arbejde og har haft (alt for) sent fri de sidste par dage på grund af den nye lukkelov (eller mangel på samme). Så har været rimelig beat og derfor ikke fået ordnet billeder til jer. Men I skal nok få massere af lækre billeder når jeg har overskud til at gå dem i gennem, men lover ikke noget før søndag. Sorry, men håber I overlever!

Nu vil jeg smutte ind under dynen så jeg skal være frisk til endnu en lang arbejdsdag i morgen.


Tuesday, October 2, 2012

Black 'n' Grey.

Black 'n' Grey
Hvis jeg ikke skulle have helt sort tøj på i dag, så ville jeg gerne have dette outfit på! Skoene har jeg allerede, men den der nederdel fra Mango måtte sgu gerne blive min. De fleste af mine t-shirts med print er jo blevet lavet om til puder, men nogle gange kunne man sgu godt have lyst til at sådan en lidt sjov tee på. Man er jo stadig lidt barn i hjertet!

Monday, October 1, 2012

Weekend #13

Weekenden denne gang har stået mest af alt på arbejde. Fredag stod på en sen vagt på jobbet, så der var pakket den helt store madpakke med både frokost og aftensmad i! Det er lidt deprimerende når man ser folk på vej i byen, når man bare er på vej hjem fra arbejde.. Lørdag stod også på arbejde.. Og hvad gør man når man vågner før man skal, og ikke bare kan blive liggende!? Man står da op og tager opvasken før man begynder at gøre sig klar! Det er jo logisk.. I går, søndag, blev også brugt på lidt arbejds relateret.. Jeg legede nemlig med facecharts fordi vi har en konkurrence på arbejdet, hvor vi alle skal lave et look. I går aftes blev brugt på hygge med veninder! Fik nemlig besøg af 2 dejlige af slagsen til god mad og dessert! Fik faktisk lavet lidt for meget af desserten - så jeg har lige fået vafler til morgenmad. God måde at starte dagen på!

Hvad har I lavet I jeres weekend?
Håber i hvert fald den har været god for jer også.