Thursday, November 29, 2012

Come over to the MAC-side..

We have celebs and lipsticks!
I morgen 'fejre' vi World Aids Day på jobbet. Det er i teorien først på lørdag, men i morgen sætter vi fokus på problemet og vores Viva Glam kollektion (hvor hele beløbet går til MAC AIDS Fund). Fra omkring kl. 16-18 har vi besøg af en masse lækre mennesker - Nabiha, Hella Joof, Christiane Schaumburg-Muller og mange flere. Det bliver lækkert!
Så kig forbi, køb en læbestift og få del i løjerne!


Wednesday, November 28, 2012

Gulerodssuppe!

Så får I lige resten af outfittet fra i går. Havde faktisk hele 2 nye ting på! Bukserne købte jeg i sidste uge og elsker dem allerede, de er en tilpas kombi af comfy og dressy! Det andet er skindjakken, som Brormand havde med til mig fra Mor!
Pants: Envii by Sofiesblog, Top, Jacket & Bag: Inwear, Shoes: Ash, Scarf: just Female.

Grunden til den mærkelig titel er at jeg pt. sidder og spiser hjemmelavet gulerodssuppe. Ja jeg spiser aftensmad kl. 22.50, men det er altså resultatet af først at være hjemme kl. 21.05 og synes at man da lige skal prøve den der opskrift på gulerodssuppe man har fundet.. Ikke ligefrem den bedste idé. Men det smager godt!


Moose!

Som jeg skrev i mandags kom min dejlige lillebror forbi og legede handyman! Han skulle nemlig hjælpe mig med at hænge min elg (som den der følger på instagram (@sufisworld) og facebook allerede har set) op. synes den er SÅ fin! Den passer perfekt i hjørnet ved mit køkken. Overvejer om man skulle hænge en julekugle eller to i dens gevir nu når det nu snart jul..


Tuesday, November 27, 2012

Sneaky..

Et lille sneak peak af mit outfit fra i dag. Resten får I først i morgen!


Monday, November 26, 2012

Weekend #21

Så er vi nået til endnu en lidt grå mandag.. Min weekend startede med at jeg fik en lækker lille pakke fra Asos som jeg bestilte sidste weekend (virkelig hurtigt den kom!). Så den allerede da jeg var på vej ud af døren for at tage på arbejde, så blev helt glad på hvad der ellers havde været en ret fesen morgen.. Fredag aften stod den på fredagsbar på jobbet, og jeg havde selvfølgelig mine elskede Mini Mouse sneakers med som jeg skiftede til efter vi fik fri. Det var super hyggeligt at få et par øl med de dejlige kollegaer! Da jeg kom hjem skulle jeg jo lige prøve det der nu var kommet i pakken, men desværre sad det ikke vildt godt, så tror det må blive sendt tilbage.. Lørdag aften blev der hygget med serier på computeren og maling af små robotter! Det er nogle jeg købte i Bolia, men synes de var lidt kedelige når de bare var hvide. Så foreslog min veninde der var med da jeg købte dem, at jeg jo bare kunne spice dem lidt op med noget maling! Fantastisk idé. Blev færdig med baby robotten, men mangler stadig hans mor. Søndag blev tilbragt i magasin til alt for sent på aftenen, så der var blevet stillet klar til at lave aftensmad inden jeg tog ind på jobbet. Så er det mere overskueligt når man kommer hjem.

Kan I have en god dag!?
Nu skal jeg afsted på jobbet endnu en gang!
Og i aften kommer min søde bror og leger handyman, så det skal nok blive en god dag.


Sunday, November 25, 2012

En lille bandit!

Efter lidt overvejelse om man skulle prøve eller ej, så er jeg sgu hoppet ud i det der med Color.Bug. Da jeg overvejede om jeg skulle gøre det, så viste søde Emilie mig et indlæg hvor hun selv har prøvet det. Og efter det så var jeg solgt!
Et billede af de små banditter! Pakken med tyggegummi er så I ligesom kan fornemme størrelsen (og fordi jeg fik den med i pakken). De er mindre end hvad jeg selv havde regnet med. Men danm de er herlige! En super fin måde lige at give et pift til håret - uden at det er permanent. De små banditter er købt hos hair247.dk, hvor man kunne få 2 valgfri rimelig billigt.
Prøvede den lilla tidligt onsdag morgen inden jobbet, og selvom det skulle gå hurtigt så blev det fint. Fik også kun komplimenter for det hele dagen. Skal bare have en ordenligt hårspray så det ikke smitter af. Fik ikke taget nogle billeder da jeg lige prøvede den pink lige efter de var kommet, men det skal I nok få at se snart. Next step: lilla i hele håret!


Monday, November 19, 2012

Skyggespil..

Sådan her så jeg ud på jobbet i torsdags. Legede lidt med contour og skygger. 

Hvis jeg er god får jeg lavet en lille guide til jer i morgen, har nemlig en veninde der kommer forbi til en lille makeup date.
Noget specielt I kunne tænke jer?


Weekend #20

Weekden startede som den ofte gør for mit vedkommende.. Nemlig med hygge på sofaen, denne gang i selskab med en vis Mr. Diesel. Lørdag skulle det udnyttes at jeg ikke skulle arbejde og derfor kunne have nogle af alle mine limited produkter, but what to choose!? Det blev noget så vildt som blå mascara.. Om aftenen blev der hygget med gamle veninder, lassange, vin og sidst men ikke mindst en pole-stang! Hende vi var hjemme hos underviser nemlig i pole og har selvfølgelig en hun bare lige kan sætte op der hjemme. Så vi skulle jo liiiige prøve lidt forskelligt, og fuck (sorry) hvor kan det gøre det nas. Har billeder, men dem vil jeg skåne jer for. Det var super sjovt at prøve! Søndag blev der hygget, slappet af og vasket tøj, inden mor kom forbi med nye hjemmestrikket sutsko (de andre var blevet temmelig hullet) og fik en kop kaffe. Hun havde ellers sagt i sidste uge at hun nok først ville få dem færdig på skiferien (til februar), så det var en glædelig overraskelse.

Håber I også har haft en god weekend!


Saturday, November 17, 2012

Det jul det cool!

Det nu man hygger sig bedst! Eller det er ikke helt jul endnu i min verden, det sker nemlig først d. 1. december. Men derfor kan man jo godt kigge på konfekt opskrifter alligevel.. Elsker nemlig at lave konfekt, men i år skal jeg forsøge at gøre det uden for meget mørkchokolade (som ellers plejer at være fast ingrediens). Der er en længere historie bag hvorfor der ikke skal chokolade i, i år, men det korte og lange er at jeg ikke kan tåle nikkel og det kan der godt være i mørkchokolade.
Har fundet nogle forskellige lækre sager hvor der slet ikke indgår chokolade og hvis der der gør så er det hvid. 

1. Hvide Juletræer, 2. Kokoskonfekt, 3. Brændte mandler, 4. Flødekarameller, 5. Nougat småkager, 6. Kokosstænger, 7. Karamelbrud, 8. Toscasnitter.

Mums, siger jeg bare!


Thursday, November 15, 2012

Birdie!

Har for mega lang tid siden set et billede som jeg havde lyst til at abeefter med makeuppen. Og det gjorde jeg så i går. På det billede jeg havde set var der tegnet med rød lige over globen. Eftersom mine øjne har været lidt røde på det sidste synes jeg ikke det var så smart at fremhæve det ved at bruge rød om øjnene.. Så det blev en fin blå i stedet! Det er lavet ed at tegne med en hvid eyeliner først og så bare øjenskygge henover for at give farven. Super simpelt egentlig.

Er nok lige nødt til at forklare den weird overskrift! Da jeg kom på jobbet i går var en af mine kollegaer imponerede over min makeup, og siger mens hun beundre den "Det er sådan lidt birdie.. En FIN birdie selvfølgelig!" Super herligt!


Bug(ger)?

Havde egentlig lidt tænkt at de der color bug's var noget mærkeligt noget. Nok mest fordi jeg ikke fattede hvordan de virkede.. Men efter at have set billedet ovenfor, hvor man ligesom kan 'puden' der giver farve til håret og ikke mindst Sara's indlæg fra den anden dag, så overvejer jeg virkelig om man skulle prøve det! Overvejer om man skulle prøve den pink og lilla, kunne jo være så fint med lilla hår! Har jo før prøvet med det pink look, men med den måde jeg gjorde det så tager det bare næsten en måned at gå ud og det er jo ikke altid helt fedt. Er der nogle af jer der har prøvet dem?


Wednesday, November 14, 2012

Cateye!?

Det gode ved at skulle møde sent er at man har lidt mere tid til at lege med makeuppen inden man skal ud af døren! Dem der følger på instagram (@sufisworld) har allerede set et lille peak af looket her, som jeg havde på i går. Brynene blev jeg faktisk inspireret til at lave via instagram og siden som jeg fortalte om her. Er selv helt vild med resultatet! Og når man har nogle så markante bryn skal øjnene jo også være rimelig markeret. En lækker kombi af liner/øjenskygge. Bliver ikke sidste gang jeg laver noget i den stil tror jeg. Elsker kombien af nude læber og mørke øjne. Men hader at skulle friske læberne op! 
Nu skal jeg lege med makeup igen!


Monday, November 12, 2012

Weekend #19

Ligesom sidste weekend, så står den igen på et 'spiseligt' indlæg. Startede fredag aften med at have fri alt for sent, så gav mig selv lov til at prøve den bland-selv-slik butik jeg kører forbi hverdag. Og det bliver nok ikke sidste gang.. Lørdag morgen var jeg blevet bedt om at tage til Lyngby med jobbet fordi de manglede en. Og når man ikke har været på job der før og derfor ikke aner hvor man skal ind henne og så, så kommer man jo i god tid. Og når man skal tage toget så skal man jo tage højde for forsinkelser, så der skal man også være i god tid. Alt dette resulterede i at jeg stod på Lyngby station 30 min før at jeg skulle være i Magasin (som kun ligger 5 min fra stationen), så kan man jo ikke gøre andet end at smutte en tur forbi Baresso! Lørdag aften stod den på halloween hygge hos en veninde. Super (u)hyggeligt. Søndag blev der bare slappet af og hygget for mig selv i lejligheden og lavet god pizza med den tyndeste bund jeg nogensunde har fået lavet selv!

Nu skal jeg afsted mod jobbet, med pizza på madpakken! Mums!


Friday, November 9, 2012

In my toolbox..

Dem der følger mig på instagram (@sufisworld) ved allerede at jeg i tirsdags fik lidt nye ting. Den rar postmand kom heldigvis mens jeg var i lejligheden og ikke da jeg var nede i vaskekælderen! Det han kom med var blandt andet lidt nye 'accessories' som vi så fint kalder dem på jobbet. Et lækker lille spejl til at have med i tasken, hvor den ene af siderne forstørre en lille smule. En bryn/vippe kam, som faktisk er noget nyt vi har fået! Den ene side (den med 'børsterne') er til at re brynene med og en anden er til at re vipperne igennem med efter man har fået mascara på, så de ikke klumper sammen. Prøvede den i går morges og den er faktisk ret god! Jeg hader personligt når mine vipper klumper så jeg synes den er ideel. Den røde tingest (der ligner lidt en snurretop!) er en så kaldt 'pro profermence sponge'. Den er til at lægge foundation eller andre cremet produkter med. Jeg brugte den i morges, dog ikke til at lægge min foundation med, men til at 'trykke' lidt bedre ind i huden efter jeg havde lagt den på huden. Er i hvert fald godt tilfreds med den so far.


Tøjkrise..

Dem der kigger med på facebook ved at jeg havde lidt tøjkrise i går morges.. Gad simpelhen ikke rigtig have noget af det tøj der var i skabet på, synes det hele virkede så kedeligt! Ikke at det outfit jeg så endte i var særlig spændende overhovedet.. Det blev nemlig bare det klassiske jeans, tee & hoodie! Virkelig typisk mig, men sådan er det jo når man føler sig uinspireret.. Jeg trænger til at shoppe! Kunne være man skulle udnytte sin pause på jobbet i dag til at kigge lidt på tøj.

Nu skal jeg i hvert fald til at gøre mig klar! Ender sikkert med tøjkrise igen om 10 min.
Kan I have en fantastisk fredag derude!


Thursday, November 8, 2012

Vi tager den på rutinen..

Der er blevet spurgt til hvad jeg bruger af hudpleje og hvad min rutine er. Må være helt ærlig og sige at jeg er en af de der irriterende typer der aldrig rigtig har gjort meget ud af at rense min hud. Lidt ironisk når jeg ellers kommer så meget lort på den hver dag.. Men har på den anden side heller ikke haft problemer med min hud. If it ain't broken - don't fix it! Selvfølgelig bruger jeg forskellige ting til huden, men er ikke så fanatisk med at skulle rense min hud både morgen og aften.
Bruger min Cremewash når jeg er i bad om morgenen. Virkelig lækker ansigts rens. Når jeg har haft meget på huden kan jeg godt finde på at bruge min Cleanse Off Oil til at fjerne makeuppen, dog aldrig min øjenmakeup. Jeg skrubber (for det meste) min hud en gang om ugen (eller når jeg husker det i hvert fald). Har haft svært ved at finde en skrub jeg kunne lide, følte det fleste bare udtørrede min hud - ikke godt når man har tør hud.. Men Volcanic Ash Exfoliator har hidtil min favorit! Den er desværre limited, men krydser fingre for at den kommer igen inden jeg løber tør..
Lige så dårlig jeg er til at rense mit ansigt, lige så god er jeg til at huske at give det massere af fugt! Bruger Advanced Night Repair som er en serum (og selv om den hedder night kan jeg altså godt finde på at bruge den om dagen også!), som jeg fik i min goodbag fra firma sammenkomsten. Den er dog ved at være tom, og tror ikke jeg har penge til liiige at købe en ny med det samme.. Har også en speciel serum til øjnene fra Clinique (All about the eyes serum) fordi mine øjne jo har spasset lidt ud på det sidste pga. noget allergi og så kan man aldrig få for meget fugt til øjn omgivelserne. Af samme grund bruger jeg også en god øjnecreme fra Decubal (som dog er ved at være tom), som er virkelig god og fugtgivende. Og selvfølgelig er det ikke kun øjnene der skal have fugt så til resten af ansigtet bruger jeg Studio Moisture Cream, som også er ret lækker og god til tør hud. Den har faktisk fået buk med min ellers utrolig tørre næse, der blev ved med at skalle.
Til at fjerne min øjenmakeup bruger jeg altid Clinique's makeupfjerner til vandfast makeup, den fjerner alt utrolig nemt. Når min hud er rigtig tør kan jeg godt finde på at bruge min Fix + spray inden min fugtighedscreme for virklig at give masser af fugt til huden. Den er dog også ret god at bruge oven på makeuppen. Masken fra Jurlique er forholdsvis ny, som I måske husker, og har kun fået prøvet den et par gange, men er so far godt tilfreds. Sidst men ikke mindst ville jeg jo ikke kunne undvære min Eight Hour! Guldcremen som kan klare alt. Bruger den primært på mine læber når de er tørre.
Bum! Det var så også lidt af en smøre.. Håber I kunne følge med i det hele. Hvis I har nogle spørgsmål så sig endelig til!


Monday, November 5, 2012

Weekend #18

Dette weekend indlæg domineret af mad! Startede fredag aften med at have sent fri, så for at jeg ikke først skulle få aftensmad kl. 22 blev det 'bare' en lækker kartoffelmad. Lørdag blev der bare hygget og forberedt lidt møde til jobbet. Om aftenen stod den på hjemmebagt pizza (dog med færdiglavet bund). Tog dog total revanche på bagefronten i går hvor der blev bagt både boller og kanelsnegle! Om eftermiddagen kom forældrene til kaffe. Det var godt nok ikke kaffen og bagværket der egentlig var grund til at de kom på besøg. De skulle nemlig hjælpe med at ordne mine gardiner (de har nemlig ikke siddet ideelt det sidste halve år..). Det lykkedes dog kun med det ene gardin so far (det var ligesom om at når Far skulle save det ene rør over skete der ikke andet et at takkerne på nedstrygeren forsvandt).. Til gengæld skulle det gerne være ordnet når jeg kommer hjem fra arbejde i dag (så dejlige forældre har jeg nemlig)! I går aftes blev der så sidst, men ikke mindst, lavet frikadeller til den helt store guldmedalje! Så nu er der både deller i køleskabet og fryseren.

Hvad har I fået jeres weekend til at gå med?


Saturday, November 3, 2012

Radio.

(Billedet er lånt fra DR.)
Da jeg boede hjemme hørte jeg næsten altid om morgenen, men siden jeg flyttede begyndte jeg at tænde for tv'et og se Go' Morgen DK i stedet. Nu er jeg så begyndt at lytte til radio lidt igen. Sidder pt. og lytter til Mads & Monopolet på P3. Elsker det program og har før i tiden lyttet meget til det. Kan huske da min mor og jeg var i gang med at male mit køkken og det kørte i baggrunden. Lyttede også altid til det når jeg skulle kører på arbejde i Rødovre - kunne sågar finde på at blive siddende i bilen et par minutter for liiiige at hører hvad de fandt ud af med et dilemma. Lytter I også M&M nogle gang?

Er også blevet ret glad for P6 Beat, det er musik lige efter mit hoved! 


Friday, November 2, 2012

(Almost) 50 Shades of Grey..

Sådan så jeg ud i forgårs da jeg skulle hygge med søster. Man skal jo udnytte at man ikke nødvendigvis skal have sort på når man har fri! Så tager vi grå i stedet - for man skal jo nødig være for farverig.. 

Jeans: Saint Tropez / Tanks: Samsøe & Samsøe / Cardigan: Sparkle & Fade / Tørklæde: Just Female / Støvler: Samsøe & Samsøe / Clutch: Adax x Stine Goya

Nu vil jeg gøre mig klar til jobbet og glæde mig til en fri weekend.
Har I nogle spændende planer i weekenden?