Wednesday, January 30, 2013

Wanna wing it?

Sådan her så jeg ud tirsdag i sidste uge, da jeg skulle til frisøren. Skulle på job bagefter så makeuppen skulle jo være perfekt. Men fordi håret ikke sad fantastisk får i ikke lige så mange billeder sådan 'full face'. Håber I overlever.
Men I skal jo selvfølgelig ikke snydes for et close-up af den fine liner. 


Roller Girl?

Da jeg var yngre stod vi på rolleskøjter på en lille vej ved Forældrenes hus i Nordsjælland. Har overvejet om man skal købe sig nogle og lege barn igen?


Tuesday, January 29, 2013

The Little Things..

Dem som kigger med på FB har måske læst at jeg i formiddags sad og legede med bloggen layout. Man skal jo bruge sin fridag konstruktivt! Har egentlig sidden og leget lidt med det hele dagen. Der er ikke sket de helt STORE ændringer, men har ryddet lidt op. Og så kan den opmærksomme læse måske se at der er kommet noget nyt oppe i toppen. Har nemlig tilføjet sådan nogle 'pages', hvor I kan finde lidt om mig og hvem jeg selv læser med hos.
Hvem ved måske kommer der flere små ændringer i løbet af det næste stykke tid.
Noget I synes der mangler, skal være mere af eller andre sjove ideer?


Monday, January 28, 2013

Pink Wing?

Som I nok kan huske så viste jeg jer mine blå vipper i sidste uge og kom med en lille teaser om at jeg også havde haft vipper i en anden farve.. Det så altså således ud! Og det var selvfølgelig pink.. Ligesom sidst er den pink mascara lavet ved at blande primer og en pigment. En fantastisk måde at peppe lidt op, og man kan få vipper i alverdens farver!
Looket er inspireret af nogle billeder fra et Dior couture show som jeg så i et gammel Cover da jeg var hos frisøren. 


Weekend #30

Har haft en så hyggelig og velfortjent weekend (efter 7 dages arbejde i træk). Fredag aften blev der koblet ordenligt af, med dårligt tv og fiskepinde til aftensmad (var nede og handle og så dem ligge der og tænkte "oh my, hvor er det lang tid siden jeg har fået sådan nogle").. Lørdag fik jeg (igen) ordnet negle hos den søde Louise (man bliver jo afhængig)! Med perfekte negle fik turen til Hobbes hvor der blev spist lækker frokost. Vi havde egentlig overvejet også at skulle have kaffe og kage. Vi fik og kage - fastelavnsboller, som vi købte på vejen hjem til søster hvor vi endte med vi en lille middagslur begge to. Søndag stod den på en tur til Nordsjælland, hvor der blev lavet bolsjer med nogle dejlig børn. Og når man er i Nordsjælland skal man selvfølgelig også lige en tur forbi Forældrene for at få lækker frokost!
Har I også haft en god weekend?


Sunday, January 27, 2013

Take a chill pill?

Sunday outfit

Sweater: Cheap Monday, Sneaks: Lanvin, Pants: Vila, Tee: Taylor's, Beanie: Headhunters.
Det ville være et lækkert søndags outfit, synes I ikke? Jeg ville ikke have noget imod at hygge i sådan et sæt i dag!


Saturday, January 26, 2013

Finally!

Efter laaaaaaangtids venten var jeg endelig(!!) hos frisøren i tirsdags. Og hvor er det dog bare en lækker fornemmelse at have helt kort hår i nakken igen (man skal nok have kort hår for at kunne forstå det..)! Når det sidder som på billederne ovenfor ligner det egentlig meget det jeg havde før, men denne gang er der en lille bitte smule undercut involveret også (hele vejen rund..). I skal nok få flere billeder at se, hvor man bedre kan se det korte og de mange måder at sætte det på.

Nu vil jeg smutte ud i verdenen og nyde min fridag!
God lørdag alle sammen.


Thursday, January 24, 2013

Blue Lashes.

Lidt billeder fra sidste uge hvor jeg legede lidt med farverne og lavede blå vipper, ved at blande en hvid primer med en lækker blå øjenskygge. Vi har jo desværre ikke nogen farvet mascara på jobbet, men så er det godt man kan lave sin egen! Kan også tease lidt med at jeg også havde gjordt det i går, men med en anden af mine favorit farver.. Måske nogle af jer kan gætte hvilken farve det kunne være?
Det er sjovt så grå /grønne mine øjne kommer til at se ud med disse farver. Det er så fint!


Tuesday, January 22, 2013

Smoked Glasses.

Det er ikke så tit I får mig at se med briller på her på bloggen. Men i dag er I heldige! I lørdags gad jeg nemlig ikke det der kontaktlinse sjov da jeg skulle på job. Det er egentlig ikke fordi jeg ikke bruger mine briller, får bare aldrig rigtig taget billeder når jeg har dem på. Har faktisk brillerne på i skrivende stund! Anyways nok om det..
I får også lige et close-up af selve makeuppen - uden briller. Så I bedre kan se den. Det er bare et basic smokey eye.

Nu vil jeg gribe mit nye Cover og hoppe under dynen!
Godnat alle sammen.


In Extreme Dimension!?

Vi har fået endnu en ny mascara på jobbet. Og nøj hvor er den god! Lige som jeg ikke troede det kunne blive bedre med de 2 sidste vi har fået.. Den nye In Extreme Dimension Lash er klart ny favorit! Som I kan se på billederne ovenfor har den en fin gummi børste, som er rund i enden. Og er emballagen jo også ret fin og se på, selvom jeg ikke var helt begejstret for indpakningen til at starte med.
Men jeg synes I skal have lov til at se hvad banditten gør.
Sådan ser mine vipper ud helt uden mascara, så I ved hvad der er at arbejde med.
Det her er efter at have bukket vipperne og med et enkelt lag på.
Efter første lag lige har fået lov til at tørre og der er kommet et ekstra lag på, så er resultatet virkelig fint! Tilpas meget fylde og fantastisk længe! Jeg kan i hvert fald kun anbefale jer at prøve den lækre sag, især hvis man er glad for gummi børster.


Monday, January 21, 2013

Weekend #29


Så er weekenden overstået. Den startede med en fridag fredag hvor jeg egentlig skulle være blevet klippet, men det synes verden (som dem der følger på FB ved) så ikke skulle ske. I stedet blev det vasket pensler, både dem til arbejdet og de private, og så blev der bagt lækre kanelsnegle. Lørdag aften, efter jobbet, blev der snakket i telefon med søster - i over 2 timer.. Formåede at lave risengrød og spise det i mellemtiden. (Det ligger til familien, Mor og hendes søster kan snakke i næsten 3 timer). Søndag formiddag blev der kigget på IKEAs hjemmeside, fordi jeg har et lille projekt i tankerne. Den sidste halvdel af i går blev tilbragt på jobbet. Så alt i alt blev der brugt meget tid på jobbet, men havde så også fri de fleste hverdage i sidste uge, så kan ikke rigtig tillade mig at klage så meget..

Har I haft en god weekend? Uden ligeså meget arbejde som mig..


Monday, January 14, 2013

Beautylish.

Kender I det når man har brug for noget tidsfordriv? Så er app's rigtig gode! I fredags faldt jeg over denne i App Store. Beautilish har en masse forskellige artikler, videoer, billeder og produkt anmeldelser. Virkelig god inspiration og virkelig fedt med alle de forskellige anmeldelser af utrolig mange produkter. 

Kender I andre lækre apps til iPad'en man bare må eje?


Weekend #28

Denne weekend startede med dejlig tidligt fri og derefter hjem til Søster, for at hygge og fejre hun havde afleveret bachelor tidligere på dagen. Så den stod på frugtsalat som dessert! Lørdag startede med en tur på strøget for at kigge lidt på butikker inden jeg skulle have frisket mine negle op. Fik købt lidt forskelligt, og I kan godt være stolte af mig for ud af de 5 ting jeg købte var der kun en der var sort! Om eftermiddagen kom en kollega forbi for at øve ingredienser i alle vores produkter. Virkelig hyggeligt, men måske med lidt for meget kaffe, cola og slik. I går var Søster og jeg en tur i Nordsjælland for at spise frokost hos Forældrene. Bagefter tog vi en tur op for at besøge Farmor, det var nemlig hendes fødselsdag i går. Og jeg havde ikke været forbi siden begravelsen. Det var ret mærkeligt..


Saturday, January 12, 2013

NYE All Made Up.

Så får I endelig nytårs makeuppen at se! Ehm, kun 12 dage efter selve aftenen.. Better late than never! 
I har allerede set outfittet og neglene så her er resten.
Skulle jo udnytte at jeg kunne bruge noget af alt mit limited og pro produkter, som jeg ikke må have på til hverdag. Så alt hvad der er brugt undtagen den sorte liner og vipperne er noget man desværre ikke kan købe længere.


Monday, January 7, 2013

Weekend #27

Startede weekenden med årets første tur i fitness. Min søster har konstateret at jeg skal i bedre form før hun gider stå på snowboard med mig på skiferien (havde ondt i mine inderlår indtil søndag aften).. Aftenen blev brugt på at se fredagsfilm i flimmeren. Der blev nemlig vist An Education, som jeg aldrig havde set før. Den var ret god hvis I ikke allerede har set den. Lørdag aften blev brugt i godt selskab med gamle veninder fra folkeskolen. Virkelig hyggelig aften. Grunden til at jeg ikke nåede at smide outfittet på til jer før søndag. Søndag blev der set Lost, i mens der blev leget med facecharts.


Sunday, January 6, 2013

NYE Dress Up.

Havde jo egentlig lovet på facebook at dette indlæg ville være kommet i går aftes, men var først så sent hjemme at det faktisk allerede var i dag.. Men det kan I hører mere om i morgen i weekend!
Jeans: 5Units, Bra: Marlies Dekkers, Top: Designers Remix, Blazer: MByM, Heels: Topshop.

Som I ved, så vidste jeg ikke rigtig hvad jeg skulle have på af kluns til nytår. Så gik jeg ud og købte den dyreste BH jeg nogensinde har ejet. Det krævede jo en ny fin top der kunne vise den lidt frem. Min veninde kiggede mærkeligt på mig, da jeg sagde at jeg kun vidste hvilken BH jeg skulle have på og ikke andet. None the less fandt hun en vild lækker top som passede perfekt til (hun arbejder i en designer butik). Så jeg endte med at se således ud..


Friday, January 4, 2013

Nails, Nails, Nails!

Som nogle af jer allerede ved, så fik jeg lavet gelé negle lige før jul, for første gang. Man har kunne se dem på instagram (@sufisworld). Men I skal jo ikke snydes for at se dem her også.
Så fine ser de ud når der ikke er noget lak oven på. Er virkelig tilfreds med resultatet og tror godt jeg kunne gå hen og blive afhængig! Det fede er at jeg selv kan ligge lak på, så jeg ikke er tvunget til at have den samme farve på i evigheder.
Legede lidt med noget ombre effekt. Lagde først et lag lys farve på, så en stribe mørk nede langs neglebåndet. Inden den mørke var helt tør kørte jeg en klar lak over for at 'trække' den mørke farve ud. Til sidst lagde jeg lidt mørkt helt nede igen for at få den helt mørk langs neglebåndet og så ellers bare overlak på. Det tog ikke så lang tid som det lyder!
Til nytår havde jeg leget lidt med glimmer, som så mange andre. Det er egentlig bare en klar lak først og så dybbet i glimmer og så et par lag overlak henover for at holde på glimmeren.

Havde I en god nytårsaften?